Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Felújította a Kossuth Lajos kompot a Bahart

A Balatonról - Cikkek

2017. augusztus 4., péntek — We Love Balaton

A Siófok katamarán és a Nemzeti Regatta motoros után elindult a felújított Kossuth Lajos komp is.

„A közel 150 milliós beruházás keretében felújított Kossuth Lajos kompot ünnepélyes szalagátvágással és pezsgős koccintással szimbolikusan a Balaton közepén avatták fel” – adta hírül a Bahart. Az eseményen Mozsár István, a Balatoni Turisztikai Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a hajózási vállalat „várhatóan komoly forrásokat fordíthat a következő időszakban a járműpark, valamint a kikötői létesítmények felgyorsított korszerűsítésére, fejlesztésére”.

„A Társaság az elmúlt két évben közel 1,5 milliárd forintot fordított saját beruházásokra. A Balatoni Hajózási Zrt. tavaly adta át a forgalomnak a Siófok katamaránt, valamint idén húsvétkor a Nemzeti Regatta motorost” – nyilatkozta a Bahart vezérigazgatója, Kollár József. A felújított Kossuth komp mind műszakilag, mind pedig látványában megújult: az aszfaltburkolatot lecserélték, a felépítmény és a kormányállás teljesen megújult, illetve új mosdókat is kialakítottak.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben