Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Idén nyáron is utaztak egymilliószor a Bahart kompján

A Balatonról - Cikkek

2017. szeptember 1., péntek — We Love Balaton

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Augusztus 31-én csaptak le az egymilliomodik komputasra.

Augusztus 31-én köszöntötte a Bahart az idei egymilliomodik komputasát – írta meg a hirbalaton.hu. Az idei „egymilliomodik” kilétére csak a helyszínen derült fény. Jelinek István és neje a csütörtöki 10:00-ás kompon vehette át az ajándék 100 000 forintos, a következő év végéig komp- és más hajójegyekre beváltható Bahart Joker Kártyát Witzmann Mihály országgyűlési képviselőtől és Kollár Józseftől, a Bahart vezérigazgatójától.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

„2016-ban szeptember közepére lépte át a komputasok száma a bűvös egymilliót, míg idén már augusztusban köszönthetjük a szerencsés egymilliomodik utasunkat. Emellett a személyhajóinkon is már augusztus elején köszönthettük az 500 000. utasunkat, míg augusztus 21-én elérte az utasszám a 600 000 főt, így idén is 700 000 fölé emelkedhet a személyhajózásban szállított utasok száma a hajózási szezon végére” – mondta el Kollár József. A Szántód és Tihany között közlekedő kompot tavaly mintegy 1,1 millióan vették igénybe, amivel 14 éves rekord dőlt meg akkor.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben