Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Kiderült, mennyiért fogunk idén nyáron kompozni a Balatonon

A Balatonról - Cikkek

2019. március 6., szerda — We Love Balaton

Fotó: Balatoni Hajózási Zrt. - Facebook

Áprilisban indul az újabb balatoni hajózási szezon, amely az előző évhez képest áremelkedést is hoz. A balatoni kompon a gépkocsik és a biciklik szállítási díja drágul, a személyszállításnál marad a 2018-as ár.

A tavalyihoz képest néhány helyen változnak az árak a Balatoni Hajózási Zrt. járatain 2019-ben. A személyszállítás ára a balatoni kompon ugyan változatlan marad (700 forint), de a gépkocsik szállítási díja 2018-hoz képest 200 forinttal, 1700-ról 1900 forintra nő. A bicikliseknek 300 forint helyett 400 forintot kell fizetniük a járműveik után - olvashatjuk a Balatoni Hajózási Zrt. honlapján.

Fotó: Balatoni Hajózási Zrt. - Facebook

A hagyomány szerint idén is Húsvétkor indulnak el a balatoni települések között közlekedő menetrendszerinti hajójáratok. A15 útvonalon közlekedő hajókon átlagosan egy-egy százassal lesz drágább az utazás - írja a hirbalaton.hu, amit a cikk szerint elsősorban a hajózási cég elavult eszközállománya, szükségessé vált hajófelújításai indokolnak.

Az első hajó április 20-án Siófokról indul Balatonfüredre, ezzel startol majd el a 173. balatoni hajózási szezon.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben