Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Habár a kutyabarát vendéglátó-és szolgáltatóhelyek legnagyobb győztesei maguk a négylábúak és a gazdáik, a helyek is szeretnek megmérkőzni egymással. Idén szeptemberben negyedjére is lehetett jelentkezni az Év Kutyabarát Helye címért és a vele járó díjért, tegnap pedig kihirdették a legeket, közte 4 Balaton-környéki szereplővel.

A kutyabarát.hu nevű portál elsőként kezdte el gyűjteni Magyarország kutyabarát helyeit, aminek köszönhetően ma már egy folyamatosan növekvő adatbázisban láthatjuk, melyik budapesti és vidéki vendéglátó-és szolgáltatók rendezkedtek be a négylábú vendégek fogadására is. Ezek a helyek időnként versenyeznek egymással, mint ahogy idén is: szeptemberben 11 kategóriában nevezhettek a budapesti és vidéki helyek (kávézótól és cukrászdától a munkahelyekig és plázákig).

Fotó: Az Év Kutyabarát Helye

Tették ezt összesen 124-en. Őket aztán egy szakmai zsűri különféle szempontok alapján értékelt, na meg szavazott a közönség - így állt össze a 34 nyertes listája. Az eredményt tegnap este, a fővárosi Larus Étterem és Rendezvényközpontban hirdették ki, ahol mi is ott voltunk, hogy azon túl, hogy együtt örüljünk a résztvevőkkel (akik között persze négylábúak is voltak), különdíjat is átadjunk.

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Panzió / vendégház kategória

Vidéki étterem kategória

Cukrászda kategória

A díjazottak teljes listáját ITT láthatjátok.

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

A projekt jövőre folytatódik: "Szeretnénk, ha minden év októberében a pályázókkal közösen, együtt népszerűsíthetnénk a kutyabarát filozófiát, a felelős kutyatartást." - mondta Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarát.hu és az Év Kutyabarát Helye projekt alapítója.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!