Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Megváltozik a téli kompmenetrend, de a jegyárak maradnak

A Balatonról - Cikkek

2017. december 27., szerda — We Love Balaton

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Az utasok körében végzett felmérés alapján január elsejétől megváltozik a Szántód és Tihany között közlekedő kompok menetrendje.

Január 1-től a Bahart módosított téli menetrendje lép életbe – írta meg a napi.hu. A modósítás apropója az az utasok körében idén végzett felmérés, amelynek eredményei alapján úgy változtatják meg a kompmenetrendet, hogy az „a régióban élőknek, a munkába igyekvőknek, illetve a kompot télen is napi szinten igénybe vevőknek jobban megfeleljen”. Dónusz László, a Bahart értékesítési és forgalmi igazgatója az Inforádiónak nyilatkozva elmondta, hogy „további apró módosítások” várhatók március 13-ig.

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Jelenleg Szántód felől 7:00 és 17:00, Tihany felől 7:30 és 17:30 között közlekedik a komp óránkénti indulással. A menetrend-változtatás értelmében Tihany felől a jelenlegihez képest 15 perccel korábbi indulásokkal, azaz 7:15-től 17:15-ig jár majd a komp óránként.

A Bahart december 15-én elfogadott jövő évi üzleti terve emellett véglegesítette, hogy jövőre nem változik a kompjegyek ára.

December 31-én rövidebb időszakban üzemelnek a kompok: Szántódról 7:00 és 15:00, Tihanyról 7:30 és 15:30 között óránként indulnak. Január elsején az első komp Szántód felől 10:00-kor, míg Tihany felől 10:15-kor indul.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben