Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

11+1 terasz a Balaton körül, amely nyitva lesz a hosszú hétvégén

Bor & Gasztro - Cikkek

2018. április 26., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Május első hétvégéjén napos időben teraszozni az igazi a Balatonnál. Jobbnál jobb helyeken nyílnak a kültéri egységek, tíznél is több nyitóbulit gyűjtöttünk össze, ahhol a balatoni levegő és balatoni napsütés mellől a helyi borok és a különleges ételek mellett a hangulat sem hiányozhat majd.

Zelna Borterasz - Balatonfüred

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Zelna Borterasz és Vinotéka

8230 Balatonfüred, Lapostelki út 9.
Zelna Borterasz és Vinotéka a facebookon
Részletek

A Zelna Borászat szőlőtőkéi között négy napos nyitóhétvégére készülnek. Balatonfüreden, balatoni panorámával ünneplik majd a szezon kezdetét először péntek este, majd keddig minden délután, a megszokott nyitvatartással, kettő és este nyolc óra között. Irányított borkóstolással, különleges borokkal és más saját termékekkel.

FrissTerasz - Badacsony

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

frissTerasz

8261 Badacsonytomaj, Római út 179.
frissTerasz a facebookon
Részletek

A frissTerasz mozgalmas nyárnak néz elébe, jobbnál jobb koncertek lesznek majd itt. A Laposa borbirtok badacsonytomaji teraszán a hosszú hétvégén ehhez méltó nyitóbulival indítanak, Kishableányos burgerekkel, Stereo Swing zenével és 10%-kal leértékelt borokkal. A jó hangulat garantált.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok - Badacsonyörs

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Csendes Dűlő Szőlőbirtok

8257 Badacsonyörs, Hegyalja út 69.
Csendes Dűlő Szőlőbirtok a facebookon
Részletek

Új helyen, új ízekkel, régi-új gárdával de a régi minőséggel nyit idén a Csendes Dűlő Szőlőbirtok és napos terasza. Idén pedig végre véget ér a korlátozott nyitva tartás is, Badacsonyörsön várják majd a vendégeket 11 és 21 óra között minden nap.

Kalóz - Fövenyes

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Kalóz

8242 Balatonudvari-Fövenyes, Strand utca 1.
Kalóz a facebookon
Részletek

Tizenhatodik alkalommal nyit ki a Kalóz Fövenyesen, aminek apropóján fröccsözni, beach foodozni, pihenni hívják törzsvendégeiket a hosszú hétvégére. Egy étkezésnél érdemes több időt is Fövenyesre szánni, mert vasárnap és hétfőn még gyerekprogramokkal is készülnek.

Kő fagyi? - Mindszentkálla

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kő fagyi?

8282 Mindszentkálla, Petőfi Sándor utca 31.
Kő fagyi? a facebookon
Részletek

Mindszentkállán zseniálisan autentikus mind a fagylalt, amit Biszku Feri és családja főz, mind a parasztház, aminek verandáján azt árulja. Most, hogy elérkezett a jó idő, és kinyitott a bizonyos udvar, biztosan tömegek lepik majd el a fagylaltospultot és környezetét.

Szent Donát Birtok - Csopak

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Szent Donát Birtok

8229 Csopak, Szitahegyi út 28.
Szent Donát Birtok a facebookon
Részletek

A Márga Bisztró és a Szent Donát Birtok nem véletlenül vált a környék egyik legfelkapottabb helyeinek egyikévé pillanatok alatt: a teraszon egy pohár kellemes bor mellett ritka szép kilátás tárul szemünk elé. Most, hogy az étterem mellett a borteraszuk is kinyit, garantáltan nem leszel egyedül, ha felugrasz panorámát nézni.

Paletta - Siófok

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

A Paletta siófoki nyitása az év egyik legizgalmasabb gasztroeseménye a déli parton. Keszthelyen bezárt a Paletta, de helyette Siófokon, az Aranypart Camping és a Siófoki Aranyparti szabadstrand metszetében nyílik Bezerics Dani új étterme. A boglári Paletta és a fonyódi Pavilon mellett nyíló siófoki étterem a téli szezonban már Budapesten is megvetette lábát. A szigorúan balatoni alapanyagokra fókuszáló ételeket Siófokon viszont a hétvégén először kóstolhatjátok.

Pegazus - Szentbékkálla

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

Pegazus

8281 Szentbékkálla, Zrínyi u. 22.
Pegazus a facebookon
Részletek

Szentbékkálla híres, helyi boros, egzotikus ételes és házi alapanyagos közösségi tere végre megnyitja kerthelyiségét. Május első péntekétől kezdve, igaz, hogy egyelőre csak hétvégéken várják a vendégeket - az első tíz betérőt ajándék fröccsel vagy limonádéval!

Káli-kapocs - Mindszentkálla

Fotó: Molnár Bence - We Love Balaton

Káli-Kapocs

8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 11.
Káli-Kapocs a facebookon
Részletek

A Kapocs, Mindszentkálla újhullámos, hipszter vidéki pub-ja az Instagram oldalán hirdette meg nyitását a hosszú hétvégére. Kezdődhet a kézműves szörpök és lokális borok szürcsölgetése a retró, színes napágyakon!

Morzsa Bisztró - Balatonfüred

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Morzsa Bisztró és Krimó

8230 Balatonfüred, Blaha Lujza utca 9.
Morzsa Bisztró és Krimó a facebookon
Részletek

Balatonfüreden újra kinyílik a Morzsa, frissen felújítva. A srácok egy fergeteges bulival ünneplik ezt meg szombat este a Zabáljcsak-kal kollaborációban. Az izgalmas ételújdonságok garantáltak, a jó italok szintén - a hangulat már csak rajtatok múlik.

Vitorlás Bisztró - Keszthely

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Vitorlás Bisztró Keszthely

8360 Keszthely, Csík Ferenc Sétány 3.
Vitorlás Bisztró Keszthely a facebookon
Részletek

A keszthelyi strand gyöngyszemét, a Vitorlást tavaly fedeztük fel, már ők is kinyitnak a hosszú hétvégén. A zalai gasztronómia fúzióját a modern beach food mellett a Balaton látványa csak ráadás - ahogy a helyben sült, isteni kenyér is.

+1 Gastro-Hack a Pláne Badacsonynál

Fotó: Gastro-Hack

Pláne Badacsony

8261 Badacsonytomaj, Park u. 18.
Pláne Badacsony a facebookon
Részletek

A Pláne Badacsony egész télen nyitva tartott, ezért nehéz terasznyitót tartani náluk, de a Gastro-Hack csapata által meghirdetett egész hétvégés ráérős hedonizmust kikiálthatjuk nyitóbulinak. Jó borokkal, remek húsokkal és pazar hangulattal várják a teraszozókat. Még több infót itt találtok.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben