Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bezárt A Másik bolt Balaton, de hamarosan indul A Mászik bolt!

Bor & Gasztro - Cikkek

2018. június 7., csütörtök — Rutai Lili

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Willmann Fábiánt, A Másik bolt tulajdonosát kérdeztük arról, miért lett vége az örvényesi történetnek, és hogyan folytatják.

Már tavaly is írtunk arról, hogy megkedveltük A Másik bolt Balatont, ezért különösen fájdalmasan érintett bennünket a Facebook oldalukon megosztott hír: idén nem nyitnak ki Örvényesen, a 71-es főút és a Bringakörút mentén. A Másik bolt budapesti kirakatában pedig még mindig a következő van kiírva, mintegy nekrológként:

Fotó: A Másik bolt

"Nincs bennünk keserűség, sem harag. Csupán egy kis csalódottság" - jegyezték meg a Facebookon. Mint kiderült, arról van szó, hogy a hely tulajdonosa úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződést, így a Másik "utcára került". Lehet, hogy szó szerint, hiszen már A Mászik bolt - streetshop néven találjuk meg őket a világhálón. Kerestük Willmann Fábián tulajdonost, de egyelőre nem akart erről beszélni, csak akkor, ha kiforrt a terv

És hogy mi lesz a helyszínnel? Egy KrumpLee nevű krumplibár nyitja majd meg ott kapuit. Willmann Fábián csüggedtségét félretéve a következőket mondta: " Érdemes esetleg az utódunkat is megnézni. Rájuk nem haragszunk, azt gondoljuk, hogy az eljárás kicsit furcsa, de két hét szomorkodás után összeszedtük magunkat és beleálltunk a MÁSZIK BOLT koncepcióba, ami szerintem elég vagány."

Fotó: A Mászik bolt - streetshop

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben