Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Gróf Szegedy Georgina egykori villája már pusztán az ex-tulaj neve miatt is egy mesébe illik, de a domboldalon álló rezidencia látványa és a vidéki nyugodtság aurája, nem utolsó sorban pedig az ötletes és igényes felújítás miatt bőségesen rászolgál erre. A vendégek sem gondolják ezt másképp, ugyanis az apartman a booking.com közönségszavazásán 2015-ben két kategóriában is bekerült a világ legjobbjai közé.

A Bacchus Apartman – Borbarlang Vinotéka több mint negyed évszázada áll az északi partra utazók rendelkezésére. Az éjjel-nappal csodás panorámával rendelkező főépület mellett négy apartman, játszótér és vinotéka is vár helyi borokkal. Emellett vendégeket welcome drink és ágyba hozott reggeli várja, ha pedig szeretnél csobbanni egyet a helyi strandokon – amelyek mindegyike kb. 10 percnyire van gyalog –, akkor a szállás egyik biciklijére is felpattanhatsz!

Elérhetőség

8261 Badacsony, Kossuth utca 1.
+36 20 353 3389 +36 87 531 031
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Hegyi Taxi

8261 Badacsony, Park utca (Posta mellett)
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben