Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Csaknem száz éve került a tapolcai Bajnóczy család birtokába a Szent György-hegy déli oldalán fekvő, panorámás szőlőterület, amelyhez kacskaringós úton, a divattervezéstől és a szociális munkától talált vissza a negyedik generációt képviselő Szabó Tünde.

A szekszárdi gyökerű borásszal, Halmosi Áronnal közösen, a biodinamikus gazdálkodás elvei szerint művelik a szőlőt és alkotnak számos „stílusban”: a tüzes Sárkánytangó-borcsaládtól a reduktív Szemenszedett-borokon át az ütős vörösökig.

Bort kóstolni egyelőre bejelentkezés után lehet, ilyenkor Tünde süti a pogácsát, és a tóti piacon vásárolt juhtúrót, Ódor Dezső sajtjait, a Búzalelke kenyereit kínálják a borokhoz.

Tipp: Érdemes figyelni a Facebook-oldalukat, mert néha akusztikus koncerteket is szerveznek a folyamatosan szépülő, balatoni panorámás borteraszukon.

Elérhetőség

8285 Kisapáti, Kisapáti-hegy, hrsz. 1118
+36 20 512 3338
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Pap Wines

8265 Hegymagas, Szent György-hegy, hrsz. 935/1

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben