Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Az Irie Maffia volt basszusgitárosa, Havas Miki már évek óta visszajárt Zánkára, amikor felötlött benne, hogy nyitna itt egy vendégházat a régi kocsma épületében. Mondjuk egy akkorát, ahová még a népes családja is gond nélkül megszállhatna egy éjszakára.

Éttermet nem akart, de azért kezdetben leszerződtette a Mi a kőből és a Zománcból ismert Tóth Attila séfet. A terasz azóta már saját séffel dolgozik, de Attila őrangyalként a háttérben maradt: hedonista reggelit, valamint brunchjellegű ebédet és vacsorát is kínálnak a felújított teraszon.

A szobákban mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet és az árak, bár nem alacsonyak, a környéken ezért a színvonalért már nem számítanak túl magasnak sem.

Tipp: Miki szeretné visszahozni a hely közösségi funkcióját eseményekkel, akusztikus koncertekkel és az előadókkal közös főzésekkel.

Elérhetőség

8251 Zánka, Fő utca 30.
+36 30 375 4486
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€

Nyitva tartás

Bármikor is érkeznénk, a csapat azt kéri, hogy szándékunkat jelezzük előre telefonon. Reggeli 9:30-tól délig, 15:00-ig brunch, 18:00-tól pedig vacsora. 15:00 és 18:00 között zárva tartanak!

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben