Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
A Szent Donát a Balaton-felvidék egyik legelismertebb borászata, számos hazai kiemelkedő étteremben találunk tőlük borokat, de több tétellel már külföldi Michelin-csillagos éttermek kínálatába is bekerültek.

Ugyanitt található az északi part egyik népszerű étterme, a Szent Donát Borkúria, amelynek nemcsak konyhája, de a terasza és az onnan nyíló kilátás is kifejezetten híres. Az étterem és a birtok is egész évben nyitva tart, ezt a küldetést az elsők között vállalták fel több helyi vendéglátóhellyel együtt.

A tulajdonos, Kovács Tamás egyben a pincészet borásza is, Csopak mellett Paloznakon, Tihanyban és a Káli-medencében is vannak területeik. Legfőbb fajtájuk az olaszrizling, de dolgoznak furminttal és kékfrankossal is. Csak saját szőlőt dolgoznak fel és a borkészítés minden mozzanata a csopaki birtokon történik.

Cikkek erről a helyről


Elérhetőség

8229 Csopak, Szitahegyi út 28.
+36 20 352 5560
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

A látogatáshoz bejelentkezés szükséges.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben