Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Váli Péter pincészete Badacsonyörs eldugott részén található, de megéri a földutakon való zötykölődést. Váli Péter nem csak a borokat, hanem a gasztronómiát is szereti, hangulatos birtokát önfeledt evés-ivások kiszolgálására alakította ki. A borkóstolón a Budai Zöld mellett ízleld meg az olaszrizlinget is. Az italhoz a Radovin kereskedésben is hozzá lehet jutni. Máshol nem nagyon.

A borászpár nemrég Válilak néven vendégházat is nyitott. Egy külön telken, két háznyival feljebb alakítottak át egy legalább százéves házat, ahol 8-10 fő fér el, ha a pótágyak is előkerülnek. Saját benti és nyári konyha, kilátó-harangláb, pazar panoráma, sütögető hely jellemzi a helyet, na meg Váli Péter belsőépítészi kibontakozása. A lenti, borkóstolóknak is helyt adó házban is van két, összenyitható szoba, amit a nagyobb nyüzsgés miatt a fiatalabbak szeretnek inkább.

Elérhetőség

8257 Badacsonyörs, Major utca 46.
+36 30 940 5232
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján fogadnak vendégeket.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Gulács

8284 Nemesgulács, Gulács
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben