Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 483 cikk

Modern kisvendéglőtől a felújított kúriáig – 5 új balatoni étterem, amit érdemes idén kipróbálni 2019. 07. 11.

120 éves kúria, halétterem, és árnyas kisvendéglő is felkerült a listánkra. Ami közös, az a magyaros vonal, sok izgalmas fordulattal és friss hozzávalókkal.

Folytatódik a balatoni büféforradalom – Ötödik alkalommal keressük az Év Strandételét 2019. 07. 11.

A Balatoni KÖR és a We Love Balaton idén is keresi azt az ételt, amely új lendületet adhat a balatoni strandgasztronómiának.

Aki HegyBort vesz, a balatoni szőlők jövőjét támogatja 2019. 07. 10.

Dr. Fiáth Attila borakadémikus és Kovács Tamás borász foglalta össze a HegyBorok jelentőségét, és az is kiderült, mi köze a HegyBornak balatoni szőlő fennmaradásához.

"Eleinte futottak mindenfele" – Békés angus marhafarmot találtunk a Rezi vár alatt 2019. 07. 09.

A Várvölgy határában levő farmon 80 Angus marha él stresszmentesen. Megnéztük közelebbről a Farm 54-et.

Könnyed rizling a pohárban, jazz a színpadon – 10 bor, amit kóstoljunk a Rozé, Rizling és Jazz Napok alatt 2019. 07. 07.

Megkóstoltuk a veszprémi Rozé, Rizling és Jazz Napok kínálatát, hogy tudjunk ajánlani nektek 10 balatoni bort, amivel biztos nem nyúltok mellé.

Bisztrót nyitott a panziós és a hentes is – 6 megújult gasztrohely az északi parton 2019. 07. 04.

Körbenéztünk az északi parton, és több már jól ismert helynél is jelentős megújulást tapasztaltunk. Megnéztük őket közelebbről is.

Lehet csípős? – Taco Truck, egy falat Mexikó a Szigligeti Vár alatt 2019. 07. 01.

A színes mexikói motívumokkal kipingált food truck házi tésztás tacóval, burritóval, salsával és dél-mexikói kávéval várja a bringásokat, a kirándulókat és a helyieket.

Sziesztáznál egy füredi bohém borteraszon? – Vino Terazza 2019. 06. 27.

Harmadik szezonjába lép a balatonfüredi Vino Terazza, ami laza bisztró, családi beszélgetőhely, ideális töltő- és feltöltődő hely bringásoknak. És még halsütője is van!

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben