Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 450 cikk

Nyolc tétel kapta meg idén a Csopaki Kódex-védjegyet 2018. 10. 24.

Kiosztották a legrangosabb helyi védjegyet, idén összesen nyolc tétel felelt meg a Csopaki Kódex elvárásainak.

Mangalicával a hideg ellen: 10 magyaros étterem a Balatonnál az őszre 2018. 10. 17.

Egyre több színvonalas hely vállalja, hogy ősszel és télen is nyitva tart legalább a hétvégén. Most a magyaros ízeket kínáló éttermeket mutatjuk be közülük.

Ilyen lehet a bivalymennyország 2018. 10. 02.

Az őshonos bivalyok stresszmentes élete a szabadban telik, biotakarmányt kapnak, húsukra pedig egyre nagyobb a kereslet.

"A chiliszüret családi program, ahol mindenkinek könnybe lábad a szeme" 2018. 09. 24.

Tüzes szószok, pikáns öntetek és izzasztó fűszeres gyümölcslekvárok készülnek a 35-féle chiliből, ami Csordás Csaba alsópáhoki kertjében terem.

Ahol idén utoljára és először ehettünk a Balatonnál 2018. 09. 20.

Szerencsére több új hely nyílt, mint ahány régi hely bezárt a tó körül. Összegyűjtöttük, mit hol és mit hol nem lehet találni jövőre.

A nászéjszakán túl – új távlatok a Somlón 2018. 09. 17.

A Somlói Juhfark Ünnepen nemcsak a legjobb somlói borokat kóstoltuk meg, hanem a borvidéket érintő problémákról és a lehetséges megoldási irányokról is beszélgettünk.

A Fekete-hegy titkának a nyomába eredtünk 2018. 09. 11.

Hét régi pincét találtak a Pálffy Pince borászai, amikor betelepítették a Fekete-hegy régóta műveletlen területeit.

Mindent a legsomlóibb fajtáról, a juhfarkról 2018. 09. 10.

Kevés olyan szőlőfajta van hazánkban, amely annyira kötődik egy borvidékhez, hogy szinte szókapcsolatként emlegetjük. A somlói juhfark az egyik ilyen.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben