Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 460 cikk

7 balatoni bor, amivel búcsúzzunk a téltől 2019. 02. 26.

A hőmérséklet még mindig alacsony, ezért ajánlunk nektek 7 izgalmas, tartalmas balatoni bort, amik segítenek kihúzni a tavasz érkezéséig hátralévő időt.

A HegyBorokra fókuszál az idei Olaszrizling Szerintünk 2019. 02. 01.

Kiderül, milyen helyet foglalnak el a piacon, miért készül több belőlük, mint a BalatonBorból, és hogy miben más egy badacsonyi HegyBor, mint egy csopaki.

12 étterem, ahova egy téli túra után is betérhetünk 2019. 01. 08.

Tizenkét kirándulóhelyet és a közelben levő, nyitva tartó éttermet ajánlunk a téli hétvégékre.

7 remek balatoni pezsgő a szilveszteri koccintáshoz 2018. 12. 27.

A szilveszter mindig remek indokot szolgáltat arra, hogy betárazzunk a kedvenc balatoni pezsgőinkből. Egyrészt az ünnepi fogások mellé, másrészt a partikhoz.

Erős gasztronómiával és fontos mesterkurzussal érkezett az advent Badacsonyba 2018. 12. 11.

A Frissterasz parkolójában felállított sátor alatt a Balatoni Kör tagjainak éttermei főztek, miközben a borászok közelebbről ismerkedtek a HegyBor fogalmával.

Van jó vörösbor a Balatonon? 2018. 12. 07.

A Balaton körüli borászok évek óta építik az olaszrizling hírnevét, emiatt talán kevesebb szó esik más bortípusokról, főleg a vörösekről, melyeknek fesztiváljuk is van.

Tíz különleges balatoni újbor, ami már most elérhető 2018. 12. 03.

Már ősz elején megjelentek az első újboros palackok a boltok polcain, most pedig már kedvünkre válogathatunk közöttük.

Gasztrohegy Badacsonyban, Füred Gastro – az ilyen programoktól nagyon is élni fog az őszi Balaton! 2018. 11. 29.

Bejártuk a badacsonyi Gasztrohegyet és a Füred Gastrót. Annyi programot hoz az idei ősz és tél, mint korábban még soha.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben