Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 405 cikk

Umamit, az „ötödik ízt” kutató séf brillírozik a györöki strandbisztróban 2018. 07. 21.

A pizza biztos pont Balatongyörökön, de érdemes a kéthetente változó étlapba is belekóstolni a Mango Beachen. 13 év tapasztalata nem vész kárba, ezt az ízeik garantálják.

10 balatoni hely, ha jó kávét keresel 2018. 07. 19.

Specialty kávézók,büfék és cukrászdák, ahol biztosan kapunk egy jó feketét, és ahol a tulajdonos is kávéőrült egy kicsit.

Különleges lángossal újít és tovább terjeszkedik a Paletta 2018. 07. 16.

Bezerics Dániel forradalma a strandgasztróban nem egy robbanás, hanem egy építkezés. Új Paletták nyíltak Siófokon és Zamárdiban, melyhez új strandételek dukálnak.

Hol lehet kapni az Év Strandételét 2018-ban? 2018. 07. 14.

A Balatoni KÖR és a We Love Balaton idén is keresi azt az ételt, amely új lendületet adhat a balatoni strandgasztronómiának.

Bécsi családregényből lép elő ez az ígéretes strandbisztró Balatonlellén 2018. 07. 13.

Mi lesz az egyenlet másik oldalán, ha az egyiken egy Bécsből hazaruccanó magyar család és egy főszakács családfő áll? Hát egy kiváló lellei strandbisztró!

Pavilon: itt arcba kapjuk a 70-es éveket, és nagyon jót eszünk 2018. 07. 13.

A Pavilonban az olasz gasztronómia a balatoni retró életérzéssel találkozik, úttörőtáboros díszletek között készül az olasz pizza és a pármai pacal.

Látványkonyhával és szmókerrel nyitott meg a Neked Főztem Balatonfüreden 2018. 07. 12.

Az alapanyagok minősége iránti megszállottság maradt, de a fogások és a környezet már nem gasztrokocsmát idéz. Főszerepben a szmókerben készült húsok és a fűszerek.

Texas szigorúan, sőt inkább a vad Texas - újranyílt a Déli Part BBQ 2018. 07. 11.

Simán befér egy malac Siófok tán legnagyobb szmókerébe, amely az újranyitott Déli Part BBQ-ban kapott helyet Siófok legvelenceibb részén, a csatornaparton.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben