Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 502 cikk

A balatoni szusitól az újborokig – elstartolt a Gasztrohegy második évada Badacsonyban 2019. 10. 28.

A NEM Hekk tematikus hétvégén kiderült, hogy létezik balatoni szusi, és hogy melyik az az alapanyag, amire érdemes sokkal jobban oda kell figyelni a régióban.

Benne van egy nagy évjárat ígérete – 5 borász a 2019-es balatoni szüretről 2019. 10. 16.

A szüret a borászoknak és borrajongóknak is izgalmas időszak. Megkértünk öt Balaton körüli borászt, hogy meséljen az idei évjáratról, szüretről és a várható borokról.

A tömeg elment, a gasztroélmény maradt – 10+1 balatoni étterem, ahová ősszel is érdemes betérni 2019. 10. 02.

Az igazi, élményt jelentő vacsorákhoz – és ebédekhez - készítettük ezt a gyűjtést, olyan top éttermeket ajánlunk, amelyek önmagukban is megérik a balatoni kiruccanást.

Eszpresszók, neon feliratok, kerthelyiségek, szevasztok! – A balatoni vendéglátás régi fotókon 2019. 09. 23.

Több mint száz éve egyenlő a Balaton a éttermekkel, csárdákkal, bisztrókkal. A Fortepan fotóin keresztül mutatjuk be, hogyan alakult kívül-belül a vendéglátás.

Négy fehér, egy vörös – Öt bor a Káli-medencéből kora őszre 2019. 09. 23.

A Káli-medence olyan egyedi térség, ami még az itt élő és dolgozó borászoknak is folyamatos tanulnivalót ad. Adunk öt tippet, mit érdemes kóstolni ősszel.

A Gasztrohegytől a borászsimogató kóstolókig – 8 boros hely, ahol jó programok is várnak 2019. 08. 29.

Könnyebb elbúcsúzni a nyártól, ha tudjuk, hogy sok szuper, izgalmas programot kínáló, ősszel is nyitva tartó borbár közül is választhatunk.

A változatosság vidéke – 5 borász 5 kedvenc dűlője az északi parton 2019. 08. 26.

Ha megkérdezel öt borászt a déli partról, hajt a kíváncsiság, hogy az északi dűlőkről is többet tudj meg. Itt is érdekes történetekre bukkantunk.

Egy volt a sok csárda közül, most az év felfedezettje – Pinyó, több mint büfé 2019. 08. 26.

Két lelkes fiatal, Pacsai Martin Benjámin és párja, Horn Tamara a nagypapától örökölt csárdának adott új irányt a keszthelyi Pavilonsoron.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben