Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Titkos tipp azoknak, akik szeretnének belekóstolni a hajósok életérzésébe. Az alsóörsi kikötő a székhelye a Sport Yacht Charter cégnek, ahol 22-37 láb közötti vitorláshajókat bérelhetünk, majd egy vízen töltött izgalmas nap után vacsorázhatunk egy finomat. Az étterem 2-3 hetente megújuló menüsorral várja nemcsak a vitorlázókat, de a szárazföldről érkezőket is. Meghitt, diszkrét és kellőképpen decens hely, ahonnan minden asztaltól gyönyörködhetünk a Balaton és a kikötőben ringatózó hajók látványában. Ár-érték szempontjából a középkategória felső szegmensében található, s tudni kell, hogy rövidgatyában, ujjatlan pólóban nem illik beülni az étterembe.

Érdemes kipróbálni az étterem fölött található szállodát is: tizenkét szoba közül választhatunk (jellemzően kétágyasak), s akkor sincs gond, ha nagycsaládosok vagyunk, ugyanis a szobákat össze lehet nyitni egy hatalmas lakosztállyá. Erkélyei mind a marinára, azaz a kikötőre néznek.

Elérhetőség

8226 Alsóörs, Vasút utca 7.
+36 30 305 7341 +36 30 312 1115
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben