Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
A négycsillagos hotel nem csak sokemeletes, díszkivilágított monstrum, vagy különleges designköltemény lehet. A köveskáli Káli Art Inn például lényegében a nagymama kertes háza négy csillagra emelve, virágoskerttel, házi macskával és lekvárfőzéssel. Köveskál a Káli-medence „Kazinczy utcája”, ahol méterekre egymástól találhatóak a közelmúltban népszerűvé vált, színvonalra gyúró bor és gasztrohelyek: a Káli Kövek és a Pálffy Borterasz borászatok, a Kővirág – Étel, Ital, Ágy, vagy a Miakő – Káli-medencei Borok Háza.

A főutcán található Káli Art Inn ételben/italban és szállásban is hozza a színvonalat. Az egykori tiszti kaszinóhoz hatalmas, gondozott kert tartozik, ahol további régi és modern épületek várják az igényes közönséget. A Káli Art Inn hívószava a természet közeliség: a wellness részleg itt kerti medencéket, mindenféle virágzó, illatozó, hulló és susogó növényeket jelent.

A Káli Art Inn célközönsége többek között az olyan városból menekülő romantikus jegyespárok, akik baldachinos fürdőkádas hófehér szobából akarnak az oltár elé vonulni, rózsalugasban szeretnek reggelizni és oda vannak az enyészettől mentett antik bútorok hangulatáért. A kevésbé romantikusok számára apartman, vagy egybeépített bungalósor is választható. Utóbbi kissé zsúfoltra sikerült, ráadásul a kertből belátni a mosdók ablakán, ami kicsit sok a természet közeliségből.

Elérhetőség

8274 Köveskál, Fő utca 6-8.
+36 30 922 8715
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€

Nyitva tartás

Az étterem bejelentkezés alapján.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben