Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Foglaltál már asztalt? Itt a "Balaton Alapanyaga 2016" étlapja!

Bor & Gasztro - Cikkek

2016. november 24., csütörtök — We Love Balaton

Több mint 20 balatoni étteremben kóstolhatunk balatonfenyvesi angus marhából és vászolyi sajtból készített ételkülönlegességeket a következő három hétvégén!

Kóstoljatok a Balatonon! - A Balaton alapanyaga 2016

2016. december 5., hétfő
2016. december 11., vasárnap

@ Balaton körül
Több étteremben, pincészetben

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, idén először megválasztották a Balaton legjobb alapanyagait: a balatonfenyvesi angus marhát és a vászolyi sajtot.

A Balatoni Gasztrotérkép ötletgazdái ezzel a díjjal a tónál zajló gasztroforradalmat szeretnék népszerűsíteni, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy minél többen meg tudjuk kóstolni a nyertes marhából és sajtból készült ételeket. Ezért most következik az igazi nagy attrakció: a következő három hétben, november 25. és december 11. között több mint 20 balatoni étterem kínál finomabbnál finomabb Balaton Alapanyaga-fogásokat. Mindehhez guszta étlap is készült, amit a Balatoni Gasztrotérkép Facebook-oldalán nézhetünk meg.

Még mielőtt teljesen beindulnánk a hosszan érlelt angus T-bone steaktől, vagy a vászolyi sajttortától: érdemes előre asztalt foglalni, illetve érdeklődni a kiválasztott hely pontos nyitvatartásáról.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!