Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Gasztro piknikekkel köszönti az őszt és a telet a Balatoni KÖR

Bor & Gasztro - Cikkek

2018. szeptember 26., szerda — Rutai Lili

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

A sorozat első felvonását szeptember utolsó szombatján rendezik meg a Sümegi Szüreti Fesztiválon. Főtéma a szőlő és a szüret.

Balatoni KÖR Gasztro Piknik – Sümeg

2018. szeptember 29., szombat
2018. szeptember 29., szombat

@ Sümeg
Sümeg

Szeptember 29-én Sümegen gyűlnek össze a Balatoni KÖR tagjai, és zárják a szeptembert egy egész napos, élőzenés gasztorendezvénnyel. Csak a szeptembertől búcsúznak, nem az egész évtől, hiszen a kör egyik legfontosabb mondanivalója, hogy a Balaton nem zár be a nyár végén, idén négy hétvégén, négy különböző helyszínen gyűlnek össze a "szezonon kívül" is. "Lefedjük az egész telet, az északi- és a déli partot. Szeretnénk ezzel is megmutatni, hogy a Balaton télen is nyitva van" - mondta Tóth Balázs, a Balatoni Kör alelnöke, egyben a lellei BL Yacht Club vezetője. 

A sümegi gasztro pikniken ott lesz többek között a BL YachtClub & Apartments, a Gusto13 Bistro & Delicate, és a Terazza Bistro - Bar, borokkal érkezik a Laposa Birtok, a Szent Donát Birtok és a Gilvesy Pincészet, a desszerteket pedig a Bergmann Cukrászda és a siófoki Villa Gréta biztosítja majd. Az összes kiállító listáját az eseményre kattintva találjátok.

Fotó: Balatoni KÖR

A szeptemberi gasztropiknik témája a szüret lesz, a remek helyi borok mellett például szőlővel készült és mustban pácolt ételeket kaphatunk majd.

A piknikek további helyszíne lesz Balatonlelle (december 1.), Badacsony (december 8.), Csopak (február 23.) és Köveskál (március 23.).

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben