Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Három balatoni hely is design díjat nyerhet

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. szeptember 12., kedd — We Love Balaton

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Az idei Gastro Design Award döntőjébe került a felújított veszprémi Fricska Bisztró, az Alsóörs Marina Hotel és a polányi Babérliget Kúria.

A Gastro Design Award többségében fővárosi helyeket tartalmazó úgynevezett shortlistjének 23 étterme és 10 hotele közé került három Balaton-környéki hely. A legjobb vendéglátóipari berendezésért adott Nyitott Vendégtér-díj jelöltjei közé került a Fricska Bisztrót jegyző Somlai Tibor, illetve a szállodaipari berendezésért járó Lobby-díj legjobbjai között található az Alsóörs Marina Hotel lobbyját tervező Nóbik Orsolya és Szilvási Attila. A déli parttól 35 km-re található polányi Babérliget Kúria pedig két kategóriában is a befutók között van: a Fricska mellett esélyes a Nyitott Vendégtér-díjra rendezvénypavilonja miatt, valamint szállodaipari berendezésért járó Teljes Ház-díj esélyesei között is ott van.

A Gastro Design Award az egyetlen olyan magyarországi megmérettetés, amelyen a dizájn és a külső megjelenés szempontjából értékelik a hazai vendéglátó- és szállodaipari szereplőket. A szeptember 5-én lezárult zsűrizést követően nyilvánosságra kerültek az eredmények, a végeredmény pedig az október 9-én derül ki. Az idei döntőben kizárólag olyan pályamunkákat díjaznak, melyeket egyöntetűen elismertek a bírálók, akiknek munkájában a hazaiak között francia, mexikói, sőt, az Egyesült Államokból érkező szakértők is részt vettek.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben