Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Hol együnk, ha elmúlik a nyár? – Balatoni éttermek, ősszel is nyitva

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. szeptember 15., péntek — We Love Balaton

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Hiába ért véget a nagy nyári roham, szerencsére még mindig igaz, hogy egyre több jó helyet találunk nyitva, amikor már a strandok zárva, vízibiciklik lakat alatt és a vízben is már csak a kacsák osztják fel egymás között a területet a hattyúkkal. Összegyűjtöttünk 41 vendéglátóhelyet, akik legalább két hónapon át, azaz október végéig nyitva tartanak – bisztrót, csárdát, borospincét és teraszt, díjnyertes újhullámos büfét és elegáns fine dining éttermet is találtunk bőven. Ez már gasztrotúráért kiált.

Kastélypince, Keszthely

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kastélypince

8360 Keszthely, Kastély utca 1.
Kastélypince a facebookon
Részletek

A Festetics-kastélyról elsőként a barokk pompa jut eszünkbe, pedig a pince egy különleges (és meglepően modern stílusú) éttermet rejt, ahova a Bistro Classicót korábban vezető Kreil Vilmos és csapata költözött, miután el kellett hagyniuk a Keszthelyi Yacht Kikötőt. Egész évben ebédelhettek náluk, de érdemes előre bejelentkezni.

Paletta Bisztró, Keszthely

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Paletta Strandbisztró Siófok

8600 Siófok, Szent László utca 185.
Paletta Strandbisztró Siófok a facebookon
Részletek

Bezerics Dániel keszthelyi bisztrójában ősszel sem áll meg az élet. Október végéig még biztosan megkóstolhatjátok a híres Pulled Ponty szendvicsüket, amellyel idén bezsebelték az Év Strandétele díjat.

Bock Bisztró Balaton, Vonyarcvashegy

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Bock Bisztró Balaton

8314 Vonyarcvashegy, Helikon utca 22.
Bock Bisztró Balaton a facebookon
Részletek

Bíró Lajos Vonyarcvashegyre is elhozta azt az éttermet, amit Budapesten már nagyon sokszor agyondicsértek. Több helyről hallottuk, hogy az árhoz viszonyítva egyenetlen a konyha minősége, de mi többször ettünk itt jót, mint rosszat. Egész évben nyitva tartanak.

Kreinbacher Birtok, Somlóvásárhely 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kreinbacher Birtok

8481 Somlóvásárhely, Somló hegy, 909. hrsz.
Kreinbacher Birtok a facebookon
Részletek

A Kreinbacher birtok már nemcsak borairól, pezsgőiről és díjnyertes dizájnjáról ismert, de az étterméről és borbárjáról is. Minőségi alapokra építkező bisztrókonyhát visznek, szűk étlappal és napi ajánlattal. Ősszel is mindennap nyitva tartanak, 12 és 22 óra között.

Pura Vida Dine, Tapolca 

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Pura Vida Dine

8300 Tapolca, Fő tér 6-8.
Pura Vida Dine a facebookon
Részletek

A tapolcai Pura Vidában a vidéki hangulat mellé mediterrán beütés társul, a tulajdonosok ugyanis Spanyolországban éltek néhány évig. Ezért kerülhet az asztalra fekete kagyló ugyanúgy, mint tanyasi csirkemell. A borok viszont balatoniak, és egész évben megkóstolhatjátok őket, az őszi nyitva tartás szerint szerdán és csütörtökön 12-től 21 óráig, pénteken és szombaton 12-től 22 óráig, vasárnap pedig 12 és 17 óra között.

Papa Áron Pince, Hegymagas

Fotó: Kőrösi Tamás - We Lvoe Balaton

Pap Wines

8265 Hegymagas, Szent György-hegy, hrsz. 935/1
Pap Wines a facebookon
Részletek

Papa Áronék az egyre népszerűbbé váló Szent György-hegy legmenőbb arcai közé tartoznak, de hogy mivel is foglalkoznak pontosan, azt nehéz szavakba önteni. Annyi biztos, hogy zseniális lakáséttermüknek nincs párja a környéken. Ősszel is nyitva tartanak, pénteken és szombaton 17-től 23-ig, vasárnap pedig 13-tól 18 óráig. Asztalfoglalás erősen ajánlott.

Villa Kabala, Szigliget 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Villa Kabala

8264 Szigliget, Kamonkői út 48.
Villa Kabala a facebookon
Részletek

Farkas István festő egykori szigligeti otthonából a Fölföldi borászcsalád csinált vendégházat és éttermet. A pazar kilátás mellett a fiatal séf, Farkas Mózes újraértelmezett magyaros ételei miatt is érdemes felsétálni hozzájuk, amit a hétfők kivételével bármikor megtehetünk.

Istvándy Birtok, Káptalantóti

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Istvándy Pincészet

8283 Káptalantóti, Hegymőg dűlő
Istvándy Pincészet a facebookon
Részletek

Ha Istvándy Gergőék teraszán akarunk ebédelni, egy kicsit mélyebbre kell a zsebünkbe nyúlnunk, de a pazar kilátásért, a saját tenyésztésű mangalicáért és szürkemarháért vagy épp az Istvándy-borokért külön-külön is megérné, hát még együtt. Szeptemberben és októberben még nyitva tartanak, péntektől vasárnapig 12 és 20 óra között.

Káli Art Inn, Köveskál 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Káli Art Inn****

8274 Köveskál, Fő utca 6-8.
Káli Art Inn**** a facebookon
Részletek

A Káli Art Inn butikhotelben egész évben megszállhatunk, de ha előre bejelentkezünk, egy finom reggelire vagy vacsorára is betérhetünk hozzájuk. A 'la carte választékot ne is keressünk náluk, helyette viszont mindennap friss menüsorral várnak.

Kővirág – Étel, Ital, Ágy, Köveskál

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kővirág – Étel, Ital, Ágy

8274 Köveskál, Fő út 9/a
Kővirág – Étel, Ital, Ágy a facebookon
Részletek

A Kővirág ma a Balaton-felvidék egyik legjobbja – nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi években divat lett náluk enni. Kínálatuk naponta változik, ráadásul ősszel is élvezhetjük náluk a provence-i hangulatot: október végéig kedd és szerda kivételével mindennap nyitva tartanak, novemberben pedig péntektől vasárnapig ehetünk náluk 12 és 22 óra között.

Mi a kő, Köveskál 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Mi a kő – Káli-medencei Borok Háza

Részletek

Trombitás Tamás korábban szobrokat faragott, aztán átnyergelt a Káli-medencei borokra és a magyaros konyhára. A Mi a kőben ősszel sem ér véget a szezon: hétköznapokon 12-től 22-ig vannak nyitva, hétvégente pedig 10-től 21-ig – ne felejtsetek el asztalt foglalni!

Tagyon Birtok, Tagyon

Fotó: Trenka Attila - We Love Balaton

Tagyon Birtok

8272 Tagyon, Tagyon-hegy dűlő
Tagyon Birtok a facebookon
Részletek

Ide az ember nem csak enni jön, hanem ellazulni, a Tagyon Birtokon ugyanis a pura vidában hisznek, ami spanyolul körülbelül azt jelenti, hogy nem kell izgulni, minden jó úgy, ahogy van. Szeptemberben még nyitva lesznek, pénteken és szombaton 12-től 21 óráig, vasárnap 12-től 19-ig, de októbertől is bejuthattok, ha előre egyeztetitek az időpontot.

Neked Főztem Gasztrokocsma, Zánka 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Neked Főztem Gasztrokocsma

8251 Zánka, Fő utca 7.
Neked Főztem Gasztrokocsma a facebookon
Részletek

Csongor és Orsolya eleinte csak egy strandbüfét akartak, ma pedig már a környék egyik meghatározó éttermét vezetik Zánkán, folyton változó kínálattal, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokkal. Mindennap ehetünk náluk, szeptemberben 12-től 23 óráig, októbertől pedig 12 és 21 óra között.

Zománc Bisztrócska, Vászoly 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Zománc Bisztrócska

8245 Vászoly, Vazul utca 8.
Zománc Bisztrócska a facebookon
Részletek

A tavalyi év egyik legjobb újonca és meglepetése kétségkívül a Zománc volt, ahol piros lábasban tálalják fel a csülköt, és a terítőtől kezdve a kredencekig minden azt hiteti el velünk, hogy a nagyinál járunk látogatóban – az étterem mégsem áraszt régimódi hangulatot. Csütörtöktől szombatig 12 és 22 óra között tartanak nyitva, vasárnap pedig 12-től 19 óráig.

Apáti Étterem és Kávézó, Sajkod 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Apáti Étterem és Kávézó

8237 Tihany-Sajkod, Romkápolna utca 2.
Apáti Étterem és Kávézó a facebookon
Részletek

Ha nincs időnk Nápolyig menni egy kemencében sült pizzáért, akkor elég eljutnunk Sajkodig, az Apátiban majdnem ugyanazt a minőséget kapjuk. És ez még nem minden, ugyanis az első étlapot Takács Lajos, az Olimpia Étterem egykori legendás séfje állította össze, ezért olyan különlegességeket is találunk a kínálatban, mint a tokaji borban pácolt kacsamájpástétom. Ősszel péntektől vasárnapig lesznek nyitva.

Baricska Csárda, Balatonfüred

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Baricska Csárda

8230 Balatonfüred, Baricska dűlő
Baricska Csárda a facebookon
Részletek

A Chianti üzemeltetői 2013-ban vették át a Baricskát, és létrehozták a Balaton-part egyik legkülönlegesebb csárdáját, ahol a szarvasgombás vaddisznó-rillette édesköménnyel, a kacsacomb medvehagymás lapcsánkával érkezik. Az újragondolt magyaros konyhát idén október 23-ig élvezhetjük: szeptemberben kedden kívül mindennap, októberben csütörtöktől vasárnapig lesznek nyitva.

Bistro Sparhelt, Balatonfüred

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Bistro Sparhelt

8230 Balatonfüred, Szent István tér 7.
Bistro Sparhelt a facebookon
Részletek

Látványos design, tehetséges séf, szezonális fogások és Instagram-fotóért kiáltó tányérköltemények. A Sparhelt a Balaton egyik legfelkapottabb étterme, teljes joggal. Náluk nem hogy ősszel, de télen sem szokott véget érni a szezon, szerdától vasárnapig tartanak nyitva, 12 és 22:30 között.

Kredenc Borbisztró, Balatonfüred 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kredenc

8230 Balatonfüred, Blaha Lujza utca 7.
Kredenc a facebookon
Részletek

Nagyon sokszor ajánlottuk már a Kredencet, nem véletlenül. Az erős környékbeli borválaszték miatt még nem kaphatott volna helyet ezen a listán, de az utóbbi időben néhány figyelemre méltó étel is felkerült a kínálatba. Ha ősszel is pulled pork szendvicsre fáj a fogunk, csütörtökön 11-től 21-ig, pénteken és szombaton pedig 11-től 24 óráig térhetünk be hozzájuk.

Morzsa Bisztró, Balatonfüred

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Morzsa Bisztró és Krimó

8230 Balatonfüred, Blaha Lujza utca 9.
Morzsa Bisztró és Krimó a facebookon
Részletek

Food trucknak indult, most már füredi bisztróként üzemel a Morzsa, ahol az eredeti bisztrófilozófia szellemében főznek, magyarul jót, de gyorsan és egyszerűen. Kötetlen, családias hely, ahonnan akár a szomszédos Beer Balatonba is átvihetjük a tányérunkat, ha úgy tartja kedvünk. Egész évben nyitva tartanak.

Nem Kacsa Étterem, Balatonfüred

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Nem Kacsa Étterem

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca
Nem Kacsa Étterem a facebookon
Részletek

A füredi Nem Kacsa Étterem a kísérletező kedvű Bistro Sparhelt csapatának második nagy dobása, tavaly nyáron nyitottak meg, és már abban az évben bevállalták a téli nyitva tartást is. Az új hely sem konvencionálisabb idősebb testvérénél – szokatlan fogásaikat szerdától vasárnapig kóstolhatjátok meg 12 és 22:30 között.

Chianti Étterem, Veszprém

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

GUSTO13

8200 Veszprém, Csermák Antal utca 13.
GUSTO13 a facebookon
Részletek

A Chianti pizzériaként indult, aztán Veszprém és a régió egyik legjobbja lett – már egyáltalán nem csak olasz ételekkel. Nyáron néhány hónapra bezártak, és egyelőre nem árulták el a nyitás pontos dátumát, de Facebook-oldalukon azt ígérték, szeptemberben elkészülnek a felújítással, hogy az étterem tizenötödik születésnapját már az új dizájnnal ünnepelhessék.

Fricska, Veszprém 

Fotó: Trenka Attila - We Love Balaton

Fricska

8200 Veszprém, Miklós utca 10.
Fricska a facebookon
Részletek

A Fricska idén tavasszal újjá született: átigazolták Mede Ádám séfet a Michelin-csillagos Costes Downtownból, a belső teret pedig romkocsma helyett komoly bisztróvá hangolták. A vendégek kedvenc burgereit azért az étlapon hagyták – az év bármelyik napján megkóstolhatjátok őket.

Oliva Hotel és Étterem, Veszprém

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Oliva Hotel & Étterem

8200 Veszprém, Buhim utca 14–16.
Oliva Hotel & Étterem a facebookon
Részletek

Az Oliva a hobbitörténészek kedvenc étterme: a 18. századi barokk épületben élt már kódisbíró, fűszerpaprika-kereskedő, üzemelt benne kötöde, és az 1970-es években itt működött a Pusztai vendéglő is. Ma egy mediterrán hangulatú éttermet látunk, egyszerre magyaros és mediterrán étlappal. Egész évben nyitva tartanak.

Villa Medici Hotel & Restaurant, Veszprém 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Villa Medici Hotel & Restaurant****

8200 Veszprém, Kittenberger Kálmán utca 11.
Villa Medici Hotel & Restaurant**** a facebookon
Részletek

A Medici nekünk a Fekete-erdő Klinika hangulatát idézi meg, de nem ezért került a listára, hanem azért, mert Amrein Csaba konyhája az egyik legjobb a városban. Az árak ugyan magasabbak, de cserébe minőségi ételeket raknak elénk, ráadásul egész évben nyitva tartanak.

MÁRGA Bisztró, Csopak

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

MÁRGA Bisztró

8229 Csopak, Szitahegyi út 28.
MÁRGA Bisztró a facebookon
Részletek

Bár a stáb változott, az eddig megszokott színvonalon ez nem változtat. Ahogy a MÁRGÁ-t ismerjük, biztosan őszre is tartogatnak néhány szezonális finomságot, hiszen szeptemberben mindennap nyitva lesznek, októbertől pedig hétfőn és csütörtöktől vasárnapig ehetünk náluk.

Petrányi Pince, Csopak 

Fotó: Petrányi Pince

Petrányi Pince

8229 Csopak, Homokbánya út 31.
Petrányi Pince a facebookon
Részletek

Petrányi István, az egyik hazai Ford-leányvállalat vezére gondolt egyet tavaly nyáron, a gyerekeire bízta cégét, és nyitott egy borteraszt Csopakon, hogy ő maga a borokra koncentrálhasson, felesége, Piroska pedig a vendéglátásra. Főleg újragondolt házias ételekkel lakhatunk jól náluk, csütörtökön 14-től 21-ig, pénteken és szombaton 13-tól 21-ig, vasárnap pedig 12-től 19 óráig.

Söptei Pincészet és Étterem, Csopak

Fotó: Balkányi László - We Love Balaton

Söptei Pincészet és Étterem

8229 Csopak, Istenfia utca 5.
Söptei Pincészet és Étterem a facebookon
Részletek

A Söptei ránézésre egy teljesen átlagos pince, de a szőlőlugasok között valójában olyan ételeket kapunk, mintha egy Michelin-csillagért teperő nagyvárosi étteremben ülnénk. Egész ősszel belekóstolhatsz ebbe a szürreális élménybe (na meg a remek Söptei-borokba), keddtől vasárnapig, 12 és 22 óra között tartanak nyitva.

Vígmolnár Csárda, Csopak 

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

Vígmolnár Csárda

8229 Csopak, Kőkorsó utca 1.
Vígmolnár Csárda a facebookon
Részletek

A Vígmolnár az 50-es, 60-as években még egy csopaki vízimalom lakásaként szolgált, aztán csárda lett belőle, az tönkrement, majd 2011-ben támadt fel hamvaiból. Bent visszafogottan elegáns hangulat, az étlapon pedig csárdás ételek fogadnak, az átlagnál sokkal jobb minőségben és fantáziadúsabb formában, ráadásul egész évben.

Sáfránkert Vendéglő, Paloznak

Fotó: Sáfránkert Vendéglő

Sáfránkert Vendéglő

8229 Paloznak, Fő utca 1.
Sáfránkert Vendéglő a facebookon
Részletek

Friss alapanyagok, szezonális ételek, Homola-borok és a semmihez sem fogható paloznaki nyugalom. Hála Homoláék szezonhosszabbító terveinek, ősszel is átélhetjük ezt az idillt.

Alsóörs Marina Étterem, Alsóörs

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Alsóörs Marina

8226 Alsóörs, Vasút utca 7.
Alsóörs Marina a facebookon
Részletek

Az Alsóörs Marina különleges helyet foglal el a balatoni yachtklubok palettáján. Stílusa egyszerre elegáns és barátságos, az áraik megfizethetőek, a kínálat kidolgozásában pedig az ismert gasztronómiai tanácsadó, Segal Viktor is részt vett – az év bármelyik napján kipróbálhatjátok, mit alkotott. Hasonlóan működik az étterem testvére is Balatonfenyvesen, a Fenyves Yacht Club.

Carpaccio Étterem, Alsóörs

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

Carpaccio Étterem

8226 Alsóörs, Szent István utca 40.
Carpaccio Étterem a facebookon
Részletek

A legjobbak nem mindig azok, akik a legtöbbet koptatták az iskolapadot, erre pedig nagyszerű példa az alsóörsi Carpaccio, ahová egész évben beülhetünk egy könnyed olasz fogásra. Október végéig mindennap, novembertől pedig péntektől vasárnapig tartanak nyitva, 12 és 22 óra között

Egy Csipet Nádas, Siófok

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Egy Csipet Nádas

8611 Siófok, Töreki utca 40.
Egy Csipet Nádas a facebookon
Részletek

A töreki erdő mélyén tanösvényre és állatvilágra előbb számítanánk, mint étteremre, pedig ott rejtőzik az Egy Csipet Nádas, helyi alapanyagokat használó újító konyhával, saját fűszerkerttel és maguknak főzött levendulaszörppel. Ha az időjárás nem szól közbe, október végéig még nyitva tartanak.

Mala Garden, Siófok 

Fotó: Mala Garden

Mala Garden****

8600 Siófok, Petőfi sétány 15/a
Mala Garden**** a facebookon
Részletek

A Siófok kockaszállodái között megbújó Mala Gardenben kelet és nyugat találkozik össze: a konyhában ugyanúgy elfér az újragondolt magyar konyha, mint  a thai és maláj fogások. Ezt a különleges ízélményt és a balinéz hangulatot egész évben élvezhetjük.

Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzéria, Siófok 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzéria

Részletek

Séf Sanyi és Pincér Sanyi fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a világ legjobb pizzáját végre ne Nápolyban, hanem Siófokon ehesse az ember. Hogy az olaszok mit szólnak ehhez, azt nem tudjuk, mi viszont örülünk neki, hogy bármelyik évszakban beülhetünk hozzájuk pár finom falatra.

Chateau Visz Gourmet Étterem, Somogytúr 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Chateau Visz Gourmet Étterem

8681 Visz, Berencsepuszta
Chateau Visz Gourmet Étterem a facebookon
Részletek

Az arisztokratikus hangulatú Chateu Visz kastélyszállót két dolog teszi különlegessé: egyrészt nincsen térerő, másrészt itt található Magyarország egyetlen vidéki fine dining étterme, amit 2010-ben az Év Éttermének is választottak. Az árakat vastag pénztárcához igazították, viszont szerdától vasárnapig bármikor főúrnak érezhetjük magunkat a 3, 4, 5, 6, vagy akár 7 fogásos menüsorokkal.

Kistücsök Étterem, Balatonszemes 

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Kistücsök Étterem

8636 Balatonszemes, Bajcsy Zsilinszky út 25.
Kistücsök Étterem a facebookon
Részletek

Csapody Balázs a szemesi éttermet kockásabroszos kisvendéglőből az A-kategóriába hozta fel az elmúlt évtizedekben, ráadásul úgy, hogy a báját sem veszítette el a hely. A Kistücsökben bármelyik nap kipróbálhatjátok, mi lehet az, amitől a budapesti Gourmet Fesztivál zsűrije is dobott egy hátast.

BL Yachtclub, Balatonlelle

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

BL YachtClub & Apartments

8638 Balatonlelle, Köztársaság utca 36-38.
BL YachtClub & Apartments a facebookon
Részletek

A lellei yachtklub a hajóbérlésen kívül annyiféle szolgáltatást kínál, hogy könnyedén átvészelik az év bármelyik szakaszát. A műjégpálya ugyan még nem aktuális, viszont a gasztronómiának most is szezonja van náluk.

Hegyi Csárda, Balatonlelle 

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Hegyi Csárda

8638 Balatonlelle, Kishegy-telep, 0107/31. hrsz.
Hegyi Csárda a facebookon
Részletek

A Hegyi Csárdában úgy újítanak, hogy közben nem bújnak ki a bőrükből: csak jól és megbízhatóan főzik a megszokott magyaros ételeket. Van saját fűszerkertjük is, a mákos guba pedig legalább annyira ötcsillagos, mint a kishegyi panoráma. Szeptember 30-ig nyitva tartanak, de legalább hat fővel később is bejelentkezhettek egy borvacsorára.

Mango Restaurant & Café, Balatonlelle

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Mango Restaurant & Café

8638 Balatonlelle, Móló Sétány
Mango Restaurant & Café a facebookon
Részletek

A lellei hajóállomástól pár percre található Mango nagyon korrekt bisztró konyhájával írta fel magát a környék gasztrotérképére. Tésztákat és pizzát is találtok az étlapon, de érdemes a főételeik közül választani, mert bőven a sétány átlaga feletti kínálattal találkoztok náluk. A hét minden napján nyitva találjátok őket 11:30 és 22 óra között.

Hubertus-Hof Hotel & Restaurant, Balatonfenyves

Fotó: Hubertus-Hof

Hubertus-Hof Hotel & Restaurant

8646 Balatonfenyves, Nimród utca 1.
Hubertus-Hof Hotel & Restaurant a facebookon
Részletek

A Hubertus-Hof elsőre úgy tűnik, mint egy világbajnok vadász rezidenciája: kis túlzással több náluk a szarvasagancs, mint egy természettudományi múzeumban. Szerencsére ez nem csak külcsín: az étlapon is fontos szerepet kapnak a vadhúsok, szarvassal, vaddisznóval, vadkacsával és a tulajdonosok saját tenyésztésű angus marhájával. Október 31-ig tartanak nyitva, 12 és 22 óra között várnak ránk a szaftos steakek.

Kristinus Gasztro Műhely, Kéthely 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kristinus Gasztro Műhely

8713 Kéthely, Hunyadi utca 99.
Kristinus Gasztro Műhely a facebookon
Részletek

A Kristinus Birtok Gasztro Műhelyében szokatlanul történik az ételválasztás, hiszen itt a fogásokat ajánlják a borokhoz, nem pedig fordítva. Leginkább csak a hozzávalókat árulják el nekünk, a végeredmény pedig meglepetés lesz, de valószínűleg a kellemes fajtából. Szerdától vasárnapig 12-től 16-ig és 18-tól 22 óráig ehetünk náluk, de érdemes előre asztalt foglalni.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben