Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Juhfark Ünnepet

Bor & Gasztro - Cikkek

2018. augusztus 2., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Somlói Juhfark Ünnep

Szeptember 15-én már harmadik alkalommal rendezik meg a Somlón a Juhfark egyedülálló, reprezentatív bemutatóját.

Kóstolók,  workshopok, pincelátogatás és irányított túra is lesz Somlón, természetesen mindegyik a Juhfark borokhoz kapcsolódóan. Az ország összes kiemelkedő borászata - amely ezzel a fajtával foglalkozik - jelen lesz, bemutatja a borát.


Fotó: Somlói Juhfark Ünnep

"A komoly potenciállal rendelkező, nagy fehérborokban a Somló a legkiválóbbak vetélytársa. És a sokéves érlelést igénylő, inkább alkalomra szánt borok mellett nagyon sok olyan tétel is van már, amely a könnyedségével hódít. Az egész világ a gyümölcsös, könnyebben fogyasztható borok irányába megy.Ma már a Somlón is készülnek olyan borok, amelyek amellett, hogy gyümölcsösek, jobban ihatók, meg tudják mutatni az egyedi, ásványos terroirt, ami a somlói borokat figyelemreméltóvá teszi világviszonylatban is - fogalmazott Horkay András nemzetközi borakadémikus, az Országos Borszakértő Bizottság elnöke.

A teljes programról és a jegyekről ezen a honlapon lehet tájékozódni.

Fotó: Somlói Juhfark Ünnep

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben