Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Jövőre ünnepli meg igazán negyedszázados múltját a Stari

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. október 10., kedd — We Love Balaton

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

A tapolcai sörfőzdénél jövő tavaszra megújult külsőt és látvány sörfőzdét ígérnek.

Stari Kézműves Sörfőzde

8300 Tapolca, Petőfi Sándor utca 12.
+36 87 322 550

Éppen 25 évvel ezelőtt, 1992 őszén nyitotta meg kapuit a tapolcai Stari Sörfőzde. Az elmúlt negyedszázadban valóságos kézműves forradalom zajlott le az országban, amelynek köszönhetően elsők között lettek népszerűek a tapolcai sörfőzdében készülő, sokszor gyümölcsös sörök. A Stari a piac megkerülhetetlen szereplőjévé nőtte ki magát és a hazai viszonyok közt is kiemelkedőnek számító 25 éves munkát a napokban a Trade Magazin Business Days-díjjal jutalmazta.

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Habár – elsősorban helyhiány miatt – a sörfőzdéhez tartozó pizzériát és grillkertet kénytelenek voltak ideiglenesen bezárni, a második generációs családi sörfőzde értékesítési igazgatója, Simonovics Edina elmondta, hogy 2018 tavaszán megújult külsővel, terasszal és egy látvány-sörfőzdével várják a látogatókat. Házi sörök rendelésére addig is van lehetőség, elsősorban viszonteladóknak, de a magánemberek kívánságait is igyekeznek teljesíteni.

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

A Balaton környékén eddig is olyan ismert termékekkel volt jelen a Stari, mint az Apátsági levendula sör, az Ír vörös vagy a Meggysör, ám manapság már az ország más pontjain is felbukkannak termékeik. Budapesten, Székesfehérváron, Debrecenben, Szegeden, de még Mórahalmon is találkozhatunk a Stari feliratú üvegekkel, valamint rendszeresen jelen vannak a környékbeli és országos fesztiválokon is.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben