Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Balaton-felvidék kellős közepén lévő falu egy régi közértjének oldalában Kovács Bea hetente minimum háromszor keveri össze gondosan a lisztet sóval és vízzel (ahogy kell, élesztő helyett kovászt használ), és minimum ugyanennyiszer dagasztja, nyújtja, hajtogatja az így elkészült tésztát. Ennek eredményeként olyan pékárut tud kivenni a kemencéből, amit vasárnaponként a káptalantóti Liliomkert Piacra is érdemes elvinni.

Bea egyébként ugyanolyan szoros tartozéka a kis kézműves pékségnek, mint a helyben, sokszor valamilyen maggal, esetleg zöldséggel, gyümölccsel vagy csokival összesütött kenyerek vagy a pocakok. De a péksütemények is állandó szereplői a háznak, ahol nyitva tartási időben le is ülhetünk, hogy nagymamáink konyháját idéző környezetben és illatfelhőben tegyünk magunkévá egy diós-mazsolás veknit vagy egy klasszikus kakaós csigát.

Elérhetőség

8284 Kisapáti, Bem apó utca 11.
+36 20 824 5682
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

HétfőZárva
KeddZárva
SzerdaZárva
Csütörtök12:00-16:00
Péntek12:00-16:00
SzombatZárva
Vasárnap07:00-08:00
Friss kenyér: csütörtök, péntek délután a pékségben, vasárnap Káptalantótiban, a Liliomkertben.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Pap Wines

8265 Hegymagas, Szent György-hegy, hrsz. 935/1

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben