Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Kinyitnák a téli Badacsonyt is

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. december 8., péntek — We Love Balaton

Fotó: Badacsony Nyitva

Hét badacsonyi vendéglátóhely összefogással csinál „főutcát” a legnagyobb tanúhegy környékének.

"Milyen télen a Balatonon vendéglátónak lenni? Érdemes-e nyitva lenni? A badacsonyiak szerint nagyon is". Így kezdődik a Badacsony Nyitva közleménye, amivel nem tudunk nem egyetérteni.

Közös kommunikációba kezdett hét télen is nyitva tartó badacsonyi vendéglátóhely, a közös platform célja pedig nem kevesebb, mint megmutatni, hogy „a Badacsony télen-nyáron tökéletes úticél”, ennek érdekében pedig Márton-naptól farsangig tematikus programokkal készülnek és igyekeznek körvonalazni „a Badacsony új «fő utcájának»” tervét.

Fotó: Badacsony Nyitva

„Hasonlóan látjuk, hasonlóan éljük meg a dolgokat, gondolkozunk 12 hónapos vendéglátásban. Ennek következő lépése a Badacsony Nyitva, ahol az üzeneteinket, programjainkat egy platformon tudjuk kommunikálni. Míg 5 évvel ezelőtt ilyenkor semmi nem volt nyitva, úgy ma már itt vagyunk heten” – mondta el Laposa Bence. A kezdeményezők véleménye szerint a nyári tömeggel szemben a téli időszakban sokkal családiasabb a Badacsony hangulata, ami személyességet és meghittséget kölcsönöz eseményeiknek.

Fotó: Badacsony Nyitva

A Badacsony Nyitva a Laposa Borterasz, az Istvándy Borműhely, a Hotel Bonvino, a Borbarátok, a Pláne, a Kishableány, a Fata Pince és a Tilia Borvendéglő összefogásával jött létre. Legközelebbi programjuk a december 8-i Pláne Péntek lesz, a folytatásért pedig érdemes figyelni a Facebook-oldalukat.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben