Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Konténerek és dekadencia a Balaton-parton

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. augusztus 10., csütörtök — We Love Balaton

A The Rusty coffee box és a fővárosi My Little Melbourne csapatának koprodukciójaként konténerkávézó nyílt Balatonakarattyán – így néz ki.

A panoráma specialty kávézó tulajdonképpen az első darabja az általuk csak „prémium minőségű «New Wave» konténer kávézóláncnak” aposztrofált kezdeményezésnek, amelynek célja „a kávétermelést és -fogyasztást egyedi kézműves megközelítéssel tálalni a hagyományos tömegtermék szolgáltatás helyett”. Mindehhez pedig péksütemények, kekszek, szendvicsek, teák és hidegen préselt gyümölcslevek társulnak.

„A konténerek belsőépítészeti megjelenése kontrasztba állítja az új, letisztult és a régi, dekadens életérzést. A rozsdás belső felületeket réz kiegészítőkkel dobjuk fel” – olvasható az város honlapján elérhető tájékoztatójukban. Hogy mindez pontosan mit is takar, arról hamarosan beszámolunk.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben