Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Már pont ideje volt, hogy itt gasztrofesztivált rendezzenek

Bor & Gasztro - Cikkek

2018. április 11., szerda — We Love Balaton

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Kishegyre tényleg érdemes odafigyelni: a kilátás páratlan, a helyi borászatokat, valamint éttermeket pedig szintén érdemes felfedezni. Nem véletlen, hogy a helyiek végre fesztivált szerveznek ide.

Kishegyi Kortyok és Falatok

2018. április 14., szombat 12:00:00
2018. április 14., szombat 22:00:00

@ Balatonlelle
8638 Balatonlelle

Április 14-én tartják Balatonlellén Kishegyi Kortyok és Falatok névre keresztelt gasztrorendezvényt, amelyet a szervezők a település történetének legnagyobb fesztiváljaként jellemeznek. A gasztrofesztivál a Hegyszépítő Társaság ötlete nyomán helyi éttermek, borászok és cukrászok összefogásával szerveződik annak érdekében, hogyKishegyet közelebbről mutathassák be. „Szeretnénk, ha minél többen megismernék és minél többen ellátogatnának ide, nem csak a Kishegyi Kortyok és Falatok rendezvényre, hanem akár az év minden napján” – mondta Fárbás Anett, a rendezvény egyik szervezője.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

A hét helyszínen hét étterem, tizenkét borászat, három cukrászda és több kézműves várja a vendégeket a nap folyamán: a programok között szerepelnek gyalogos és kerékpártúrák, kézműves vásár, népi játékok és egyéb programok is.


A szervezők bevallása szerint a rendezvényhez a februárban megtartott I. Lellei Gasztro Farsang sikere adta a fő inspirációt és a szintén hozzájuk köthető április 28-i Fuss Neki Futófesztivál, amire a váratlan, több mint ezer nevezést követően már bizakodva tekintenek.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben