Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Menő gasztropiac nyílik Badacsony központjában

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. május 22., hétfő — We Love Balaton

Júniustól a Balatonhoz is beköltözik a fővárosból ismert Pancs Gasztroplacc.

Badacsonyi Pancs Gasztroplacc

Ingyenes
2017. június 3., szombat 9:00:00
2017. június 3., szombat 17:00:00

@ Pláne Badacsony

8261 Badacsonytomaj, Park u. 18.
+36 20 482 8084

Tavaly nyáron Budapesten nyílt meg az első Pancs Gasztroplacc az Élesztőben, majd ősszel, télen és tavasszal minden vasárnap olyan sikerrel ment, hogy tovább terjeszkedtek, és szombatonként már a Belvárosi Piacon is lehet náluk piacozni. A terjeszkedés pedig idén nyáron a Balatont is eléri: két hét múlva már Badacsonytomajon is megnyitnak. Június 3-án szombaton tartják az első balatoni Pancs Gasztroplaccot a Pláne Badacsony borterasza és a Kishableány között.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Az első alkalom Faceboook eseményében azt írják, hogy csütörtök délutáni és szombat délelőtti alkalmakat terveznek. "Hosszú kutatómunka előzte meg az indulásunkat ismét. Azt gondoljuk, hogy a Balaton-felvidéki térség legizgalmasabb, legminőségibb termékeit és termelőit tudjuk felvonultatni" - írják, de az is kiderül, hogy a Budapesten bevált tematika alapján minden hónapban lesz egy-egy különleges vendégük, a Balatonnál helyi borászokat hívnak meg.

A termelőknél megtaláljátok a környék zöldségeit és gyümölcseit, házi sajtokat, friss pékárukat, szörpöket, és minőségi borokat is.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben