Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Kristinus Borbirtokon már lehet borokat kóstolni, aludni a design szobák egyikében, enni a gasztro műhelyben, de Jake Gyllenhaalt is nézhetitek a bormoziban.

Kristinus Borbirtok

8713 Kéthely, Hunyadi utca 99.
+36 85 539 014

A nemrég nyílt Kristinus Vinotel design szobái és a Kristinus Gasztro Műhely fogásai után március 10. óta egyedülálló moziélményt is kaptok Kéthelyen, hiszen próbaüzemben megnyílt náluk az ország első bormozija is.

Minden vetítés este 6-kor kezdődik, a következő hetekben műsorra kerül a Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Éjjeli féreg, de hamarosan vetítik a Blue Jasmine című filmet is, amelynek főszerepéért Cate Blanchett Oscar-díjat kapott. A jegy ára 690 Ft, ami minden általunk ismert mozinál olcsóbb, ráadásul itt grissinit és Kristinus borokat is választhattok a film mellé. A próbaüzem még néhány hétig tart, utána pedig teljes lendülettel elindulnak.

A pontos műsor április 2-ig:

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben