Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Toplisták (Bor & Gasztro)

  • 127 cikk

Benne van egy nagy évjárat ígérete – 5 borász a 2019-es balatoni szüretről 2019. 10. 16.

A szüret a borászoknak és borrajongóknak is izgalmas időszak. Megkértünk öt Balaton körüli borászt, hogy meséljen az idei évjáratról, szüretről és a várható borokról.

A tömeg elment, a gasztroélmény maradt – 10+1 balatoni étterem, ahová ősszel is érdemes betérni 2019. 10. 02.

Az igazi, élményt jelentő vacsorákhoz – és ebédekhez - készítettük ezt a gyűjtést, olyan top éttermeket ajánlunk, amelyek önmagukban is megérik a balatoni kiruccanást.

Négy fehér, egy vörös – Öt bor a Káli-medencéből kora őszre 2019. 09. 23.

A Káli-medence olyan egyedi térség, ami még az itt élő és dolgozó borászoknak is folyamatos tanulnivalót ad. Adunk öt tippet, mit érdemes kóstolni ősszel.

A Gasztrohegytől a borászsimogató kóstolókig – 8 boros hely, ahol jó programok is várnak 2019. 08. 29.

Könnyebb elbúcsúzni a nyártól, ha tudjuk, hogy sok szuper, izgalmas programot kínáló, ősszel is nyitva tartó borbár közül is választhatunk.

A változatosság vidéke – 5 borász 5 kedvenc dűlője az északi parton 2019. 08. 26.

Ha megkérdezel öt borászt a déli partról, hajt a kíváncsiság, hogy az északi dűlőkről is többet tudj meg. Itt is érdekes történetekre bukkantunk.

Velünk él a retró, de a bisztrók, a büfék és az alapanyagok viszik előre a régiót – Hogyan változik a déli part? 2019. 08. 25.

Az idei strandételverseny megmutatta, hogy belehúzott a déli part. 8 vendéglátóssal beszéltünk keresletről, trendekről, hiányokról, észak és dél felesleges harcáról.

Napindítás másképp – 10 ráérős reggelizőhely a Balatonon 2019. 08. 10.

A balatoni vagy a Káli-medencei kiruccanás idején a nap fénypontja lehet egy kiadós, belassulós reggeli, ahol mesés környezetben élvezhetjük az ízeket. Reggelikörkép.

Gyümölcslevestől a prószagombócig – Közülük kerülhet ki 2019 legjobb strandétele 2019. 08. 07.

Levesek, főételek és desszertek is ringbe szálltak e nemes küzdelemben, melynek célja a balatoni vízparti gasztronómia megújítása. Íme a 2019-es verseny döntősei!

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben