Hova menjünk, mit és hol együnk, kiket karikázzunk be a programfüzetben, és hol van a legjobb fröccs? Kövesd a MasterCard Balaton Soundos cikkeket, mert most leírjuk, kik azok, akiknek a szettje alatt "én itt vagyok a színpadnál, te hol vagy?" SMS helyett inkább önfeledten tombolunk és tomboltok majd, egészen hajnalig. Harmadszorra, szombatra is van kit ajánlanunk.

A Neo gitárosa egyszerre elektro-Rambo és szájharmonikás, Afrojack minden második dropja alatt megremeg a föld és szerpentineső hull a tömegre.  Henrik Schwarz még Scubát is lemosta, ami a techno-szetteket illeti, a fröccs továbbra is hideg, a szombat pedig remek fellépőket tartogat:

A harmadik nap abszolút párosa a The Prodigy és Steve Aoki lesz. A ’92-es rave-berobbanás óta népszerű The Prodigy minden évben headliner a fesztiválokon, nem is ok nélkül. A rave bombasztikus energiáját egy rakás felejthetetlen slágerrel (Firestarter, Breathe, Baby’s Got A Temper, stb.) és több év rutinnal kombináló banda vitán felül minden fesztivál jokere, ahol a hatásfok maximalizálása mellett eltörpül minden, és a tömeg egyszerre mozdul be. Nem kétséges így az sem, hogy a nagyszínpad szombati programját záró koncertjük a fesztivál egyik felejthetetlen pillanata lesz.

Előttük a The Blooty Beetrootson át a MSTRKRFT-ig és Afrojackig rengeteg mindenkivel összeálló electro house király, Steve Aoki robbantja majd be a csak rá jellemző bombát. A klipek alapján pezsgőben fürdetett közönség sokszor egy gumicsónakban body-surfölteti végig a metálriffekkel és az ütős basszusokkal operáló DJ-t, aki a stílus egyik legpörgősebb kiadójának, a Dik Mak Recordsnak az alapítója is. Ráadásul remixerként is érdemes figyelni rá, hiszen a „Pillowface And His Airplane Chronicles” című remixgyűjteménye nem csak azért érdekes, mert olyanok adták hozzá az eredeti számokat, mint a Justice, a Datarock vagy a Franz Ferdinand, hanem mert szinte mindegyik átértelmezés potenciális sláger és chart-gyilkos. Ha Avicii nem szedte szét a Nagyszínpadot, Steve Aoki majd fogja!

A Bank színpad is tartogat azonban csemegéket: héttől a Zagar DJ-zés helyett teljes fegyverzetben vezeti majd elő Light Leaks című új, minden eddiginél űrbe markolóbb és elszállósabb új albumát. Zságer Balázs asztronauta-különítményét az Irie Maffiából is ismerős Sena vezeti majd fel, aki szintén új albummal (Lots Of Trees), és egy teljes bandával áll majd színpadra, rockos, reggaes, tánczenés műsorával.

Utánuk a Brainsre mozdulhat be mindenki, akinek még maradt ereje: a csapat nem csak a betevő dobbasszus-adagot fecskendezi majd belénk, de a traptől a moombathonig rengeteg aktuális elektronikus zenei trendet is lefed majd műsoruk, raggával, gitárokkal, széttekercselt rave-vel és még jó sok mással, ráadásul az egyik legszimpatikusabb magyar MC-vel, Columboval.