A We Love Balaton feltámasztja az élőzenés balatoni diszkóhajót. Várunk a Bermuda együttessel és a HOLALO Dj-kkel május 10-én Balatonföldváron. Indulás naplementekor!

„Az első un. "diszkóhajó "a Balatonnál, a Szántód-Tihany-i kompon volt, kb 1970 tájékán. Sok akkori zenekar játszott rajta. Én az akkori kedvenc zenekarom a Non Stop buliján voltam / Viktor Máté, "Pinyó", Somló Tamás stb./ Jó buli volt. Hely volt bőven, sokan voltunk.” – írja egy párás szemű fórumozó valahonnan az internetről.
A diszkóhajó legalább akkora sztár volt a 70-es 80-as évek balatoni nyarain, mint az NDK-s lányok, meg a Taurus gumimatrac. Az Omegával, vagy más sztárzenekarral kifutó Beloiannisz hajó, az úszó bulik helyszíne pedig legalább akkora név volt, mint Som Lajos vagy Puskás Öcsi.

Azóta az NDK-s lányokból kombi Mercedessel járó 50-es asszonyok lettek Sachsen-Anhaltban, a Beloianniszt pedig lassan megette a rozsda. Ezért nemrég utolsó útjára indult és örökre elhagyta a Balatont. Diszkóhajók ma is indulnak nyaranta, de a mostani sztárzenekarok nélkül.
A We Love Balaton egy estére feltámasztja a klasszikus élőzenés koktélhajót. Várunk május 10-én, szombaton este Balatonföldváron, a kikötőben! Indulás naplementekor! A fedélzeten a Petőfi rádió kedvence, a Bermuda zenekar, akik a slágerré vált Monte Carlo és London után a napokban debütálnak az új dalukkal. Utánuk pedig a HOLALO Dj-k játsszák a legjobb diszkóslágereket. A Facebookon jelentkezni itt lehet.