A D.O.G., azaz Delusions of Grandeur egy pécsi zenekar, de a banda tagjai jóval sokszínűbbek annál, hogy őshonos baranyaiaknak nevezzük őket: a magyar, kaliforniai, ír és norvég származás egy kifejezetten érdekes elegyet ad a zenéjüknek. Legyenek bármennyire különbözőek, a Balaton náluk is egy közös pont, ezért is forgatták Lellén a banda második klipjét, amelyik most debütál nálunk.

Három arc megérkezik Balatonra, úgy döntenek, hogy jól érzik magukat, ezért azután, hogy elkezdenek zenélni a parton, szereznek egy vízibiciklit, és onnan ugrálnak a vízbe. Körülbelül ennyi a Sunshine című szám klipjének sztorija, de ennél tényleg nem is kell több.

A számot és a klipet a D.O.G, avagy Delusions of Grandeur követte el: a 2012-ben alakult zenekarnak - szándékosan bolondok napjára időzítve - április 1-én jelent meg első lemeze Lovable Swangin' Dirt címmel. Ezt nem is nagyon rejtegetik a srácok: az album a honlapjukról bárki számára elérhető.

Zenéjüket saját bevallásuk szerint "valahol félúton a Fun Lovin’ Criminals, az Emil Rulez és Snoop Dogg közé eső senkiföldjén kotyvasztják a Delta Blues gyökerekből, funkos fordulatokból, némi country/western beütésből, na és egy löttyintésnyi ringatózó mocsokból". Ha figyelembe vesszük azt, hogy az együttes tagjai között akad magyar, ír, amerikai, norvég és német származású zenész, akkor már nem is annyira meglepő, hogy ennyire sok különböző hatást gyúrnak össze egy nagyon könnyed és laza stílussá. Pécsen kívül a kiadó és baráti kapcsolat is összeköti őket a Punnany Massiffal, sőt, Epic című számuknak maga RendbenMan, vagyis Felcser Máté volt a producere.

A Balatonlellén forgatott klip költségvetésének nagy része a vízibicikli bérlésére ment el, de pont ebből látszik, hogy vízparton mennyire könnyen össze lehet hozni egy gondtalan délutánt. "Ha már nyár, meg 'Sunshine' , akkor irány Lelle. A banda külföldi tagjainak volt meglepetés, hogy milyen is az igazi déli-parti feeling, az óvatosan mélyülő, homokpados víz, a lángososok, halsütők gasztrója és persze a rozé-gazellák világa" - mondta Ertl Dani, a D.O.G. egyik alapító-frontembere. Az rögtön elkezdett minket foglalkoztatni, hogy mi is pontosan a rozé-gazella: "Saját fejlesztésű fröccsvariáns. Az arány két deci bor, két deci szóda nagyon sok jéggel."