Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

gasztró

szerkesztés

A Balaton Fagyiját Földváron keressétek

Szerzők

  • We Love Balaton

2015. 05. 11. 1:44

Akár kezdődhet is a nyár, mert a Balatonnak már van saját fagyija. A balatonföldvári Kárpáti Fagylaltozó által készített napraforgós fagyi nyert, a We Love Balaton közönségszavazásán pedig a balatonmáriafürdői Florida Fagyizó kapta a legtöbb szavazatot.

A Nyitott Balaton zsűrije négy fagyit díjazott: a fődíjas napraforgós megoldás mellett az "Alma szimfónia" (Szilágyi Cukrászda, Zalakaros),  az "Almádi Házi Krémes" (Amaretto Fagylaltozó, Balatonalmádi) és a "Gesztenyés álom" (Florida Fagylaltozó, Balatonmáriafürdő) kapott különdíjat.

A We Love Balatonon péntek délig majdnem kétezren szavaztatok, szoros versenyben első lett a Florida Fagyizó, második a Korzó Fagyizó Füredről, harmadik pedig az Amaretto Fagyizó.

Ne lepődjetek meg, ha más balatoni fagyizók pultjába is teleportálni fog a napraforgó: a recept nyilvános lesz, így bárki elkészítheti a 2015-ös év balatoni fagyiját.

A Nyitott Balatont a Balaton Turizmus Szövetség szervezi a We Love Balaton partnerségével. A száznál is több hétvégi programból válogattunk egy nyolcas listát, továbbiakat pedig  a rendezvény honlapján találhatsz.

Hasonló tartalmak

Admin mode