A MOL Nagyon Balaton szervezőivel együtt meghirdetünk egy három hónapon át tartó Instagram-versenyt, melynek keretében több fesztiválbérletet, gasztro túrát, ruházati utalványt és design terméket is kisorsolunk a legkreatívabb versenyzők között.

A MOL Nagyon Balatonról már elmondtunk mindent, amit tudni érdemes, most pedig lerántjuk a leplet arról, amin egy jó ideje dolgozunk. A fesztiválsorozat szervezőivel közösen egész nyáron át tartó nyereményjátékot indítunk a fesztiválokhoz kapcsolódóan. Szóval három hónapon keresztül hetente más-más témában hirdetünk versenyt, nektek pedig csak annyi lesz a dolgotok, hogy #nagyonbalaton hashtaggel posztoljatok képet a nyilvános Instagram oldalatokra.

A legkreatívabb versenyzők Oszkár Telekocsi leutazással Mastercard Balaton Sound, Strand, B.my.Lake, Kálibuli, és a Paloznaki Jazz Piknik fesztiválokra páros VIP belépőket; vacsora meghívásokat a Kishableányba, a Matrózba, a Palettába és a Pura Vida Dineba; valamint Art Hekk, Balcsi Original és Stég Skateboarding ruházati csomagokat nyerhetnek.

Minden héten más, de augusztus végén az egész nyereményjátéknak lesz három fődíjasa, akik jövő évi nagy fesztiválokra szóló belépők mellett gasztro- és ruházati csomagokat is nyernek. Erre azok lesznek esélyesek, akik legalább két különböző heti kampányban játszanak az Instagramon #nagyonbalaton és az adott heti nyereményjátéknak megfelelő hashtaggel ellátott képpel. A pontos nyereményeket és játékleírást itt találjátok.

Ahhoz, hogy ne csak a levegőbe lőjétek ezt a sok képet, létrehoztunk egy felületet a MOL Nagyon Balaton hivatalos weboldalán, ahol a feladatokkal kapcsolatos legjobb képeket mind láthatjátok. Ezen az oldalon hamarosan a fesztiválokról is bőven találtok információkat, és a We Love Balaton cikkeit is elérhetitek.