Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

aktív

szerkesztés

Instagramra fel! Elindult a Nagyon Balaton nyereményjáték

Szerzők

  • We Love Balaton

2015. 06. 08. 13:10

A MOL Nagyon Balaton szervezőivel együtt meghirdetünk egy három hónapon át tartó Instagram-versenyt, melynek keretében több fesztiválbérletet, gasztro túrát, ruházati utalványt és design terméket is kisorsolunk a legkreatívabb versenyzők között.

A MOL Nagyon Balatonról már elmondtunk mindent, amit tudni érdemes, most pedig lerántjuk a leplet arról, amin egy jó ideje dolgozunk. A fesztiválsorozat szervezőivel közösen egész nyáron át tartó nyereményjátékot indítunk a fesztiválokhoz kapcsolódóan. Szóval három hónapon keresztül hetente más-más témában hirdetünk versenyt, nektek pedig csak annyi lesz a dolgotok, hogy #nagyonbalaton hashtaggel posztoljatok képet a nyilvános Instagram oldalatokra.

A legkreatívabb versenyzők Oszkár Telekocsi leutazással Mastercard Balaton Sound, Strand, B.my.Lake, Kálibuli, és a Paloznaki Jazz Piknik fesztiválokra páros VIP belépőket; vacsora meghívásokat a Kishableányba, a Matrózba, a Palettába és a Pura Vida Dineba; valamint Art Hekk, Balcsi Original és Stég Skateboarding ruházati csomagokat nyerhetnek.

Minden héten más, de augusztus végén az egész nyereményjátéknak lesz három fődíjasa, akik jövő évi nagy fesztiválokra szóló belépők mellett gasztro- és ruházati csomagokat is nyernek. Erre azok lesznek esélyesek, akik legalább két különböző heti kampányban játszanak az Instagramon #nagyonbalaton és az adott heti nyereményjátéknak megfelelő hashtaggel ellátott képpel. A pontos nyereményeket és játékleírást itt találjátok.

Fotó: Csongor Kiripolszky - We Love Balaton

Ahhoz, hogy ne csak a levegőbe lőjétek ezt a sok képet, létrehoztunk egy felületet a MOL Nagyon Balaton hivatalos weboldalán, ahol a feladatokkal kapcsolatos legjobb képeket mind láthatjátok. Ezen az oldalon hamarosan a fesztiválokról is bőven találtok információkat, és a We Love Balaton cikkeit is elérhetitek.

Az első feladat már meg is van: posztolj egy képet #nagyonbalaton és #eszakvsdel hashtaggel 2015. június 1. és 14. között, és mondd el nekünk ezzel a fotóval, miért jobb az északi, vagy a déli part. Ezért páros VIP Balaton Sound bérletet nyerhetsz, ráadásul az Oszkár telekocsi le is visz a fesztiválra. A sok hashtag ne zavarjon meg: a #nagyonbalaton-t egész nyáron használjátok, a második pedig csak arra kell, hogy az adott heti játékra nevezzetek.

Hasonló tartalmak

Admin mode