Múlt heti játékunkban arra kértünk titeket, hogy egy optikai csalódás segítségével mutassátok be a Balatont a saját szemszögetekből. Több, mint 300 képet kaptunk, és hamarosan kiválasztjuk a nyertesünket is. Addig is megmutatjuk kedvenc posztjainkat.

A MOL Nagyon Balatonnal közös játékunk legutóbbi fordulójában olyan képeket kértünk tőletek, amin valamilyen Balatonnal kapcsolatos illúziót kellett megörökítenetek. Volt, amin mi is meglepődtünk, és volt, amin nagyon jól szórakoztunk. Mielőtt kihirdetnénk a nyertest, megmutatjuk 15 kedvenc posztunkat.

Következő játékunk témája étterem vs beach food. Ti mire mentek rá inkább: egy jó sajtos-tejfölös lángosra vagy egy gazdagon megpakolt gulyáslevesre a kedvenc csárdátokban? Posztoljatok kedvenc balatoni lángosotokról, fagyitokról, borteraszotokról, halsütőtökből fotót vagy videót és lássátok el a #nagyonbalaton és a #balcsifood hashtagekkel. A résztvevők között egy Art Hekk ajándékcsomagot és egy 2 személyes, 6 tételes borkóstolót vegyestállal a Laposa Borbirtok jóvoltából.