Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Szállás

Közel a természethez – Különleges balatoni szálláshelyek elvonuláshoz (1. rész)

Új cikksorozatunkban olyan vendégházakat ajánlunk, ahol teljes nyugalomban kapcsolódhatok ki, de közben minden kényelem a rendelkezésetekre áll.

Szállás

10 szálláshely, ahol feltöltődhetünk az év elején

A január és a február a hosszú beszélgetős esték, a naplementébe hajló séták és a feltöltődés ideje. 10 szálláshelyet ajánlunk ehhez.

Szállás

Két új, nagyobb kabinházzal bővülnek a Kapolcsi Sziklák

A Szikla Grand kabinok az eddigieknél is természetközelibb élményeket ígérnek, március 1-től fogadnak vendégeket, de már foglalhatók.

szállás

Mi a kő van akkor, ha egy képzőművésznél enni, inni és aludni is lehet?

Ha nagy Káli-rajongó vagy, a napod legörömtelibb hírét közöljük: új, nyugis szállás nyílt Köveskálon, nem is akárhol. Trombitás Tamás és felesége, Márványi Kata birodalma, a Mi a Kő - Káli-medencei Borok Háza bővült új profillal.

Köveskál az utóbbi években a Káli-medence, sőt az egész Balaton-felvidék Kazinczy utcája lett, menőbbnél menőbb helyek nyílnak, miközben lassan a fél budapesti belváros itt vesz szőlőt. Az egyik ilyen helyszín, aminek csodájára járnak, a buszmegállóval szemben található Mi a Kő. Direkt írunk már csak helyszínt, mert lassan nem csupán étteremről beszélünk.

„Trombitás a borok mellett az absztrakt geometria, a fémszobrászat, a féminstallációk és a végtelenül leegyszerűsített betűk világában érzi jól magát" - írtuk az éppen nyitó Mi a Kőről 2013-ban a We Love Balatonon, és ez egyáltalán nem is változott az elmúlt három évben. A Mi a kő galériaszerű, borbárszerű étterme - ahol a tulajdonos, Trombitás Tamás saját bora mellett a baráti káli pincészetek borait is megvehetjük - feliratkozott a népszerű káli-medencei helyek és az egész éves nyitvatartást zászlójukra tűző éttermek listájára, a hírnévvel pedig együtt jár az is, hogy előre foglalni nemcsak érdemes, hanem kötelezően ajánlott.

Idén nyárra profilt bővítettek, és három szobával szállást is kialakítottak. Mint a helyszínen megtudtuk, a szomszéd házat sikerült megvásárolniuk, kicsinosították, kipucolták, az udvart pedig egybenyitották a Mi a Kő kerthelyiségével.

A szobák kellemesek és egyszerűek, mindegyikhez tartozik saját fürdőszoba, zömmel franciaágyasak. Egy közös helyiség, kvázi előszoba is van itt tévével, kávégéppel, teacuccal (vízmelegítő, filterek, cukor stb.) és két kényelmes fotellel. Tavaly nyár óta fogadnak vendégeket, még úgy is beestek utazók, hogy nem hirdették a dolgot.

A három szoba 12, 14 és 16 ezer forint per éjszaka áron vehető ki.

Hasonló tartalmak

Szállás

Borkóstolókkal és téli wellness-élménnyel vár a Hotel Vinifera Wine & Spa

A Hotel Vinifera Wine & Spa Kreinbacher ambassador elismerést kapott, a közel 400 fajtából álló borgyűjteményüket kóstolók során fedezhetjük fel.

Szállás

Téli wellness a Balatonnál – 5 hely a tökéletes kikapcsolódáshoz

Ha a téli szünetet a családdal tervezitek, vagy kizárólag a párotokkal, toplistánkban mindegyik esetre találtok megfelelő opciókat.

gasztró szállás

Megnéztük, mit tartogat a Michelin-ajánlást kapott füredi NOON Restaurant & Lounge a LUA Resortban

Nemrég ellátogattunk Balatonfüredre, az ötcsillagos LUA Resortba, ahol átadhattuk magunkat az igazi kikapcsolódásnak, és megnéztük a NOON Restaurantot, mely idén Michelin-ajánlással gazdagodott.

szállás

Hotel Platán – Kellemes, családbarát hely Zamárdiban, ahova visszavágyunk

Zamárdi központjának közelében találjuk a Hotel Platánt, amely kényelmes szobákkal, szaunával, játszótérrel és finom reggelivel várja a vendégeket.

Neked ajánlott

A