Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

szállás

Ha szárazföldön nincs hely, akkor aludj a vízen!

A balatonlellei BL Yachtclub & Apartments hozott valami újat: már van náluk Boat & Breakfast is.

Tavaly egy olyan Airbnb-t ajánlottunk figyelmetekbe az északi parton, ahol egy srác a saját hajóját ajánlotta szállásként. A balatonlellei BL Yachtclub & Apartments kikötőként ugyanezt a Magyarországon eddig ismeretlen szállásfajtát vezeti be. A Boat & Breakfast néven ismert újítás – ami, nevéből következően a Bed & Breakfast hajós variánsa lesz, azaz félpanziós ellátás egy vitorláson – a kontinensen nem ismeretlen dolog, Tóth Balázs ügyvezető Facebook-posztja szerint az ötletet európai körutazásaikról „hozták haza”.

Hasonló tartalmak

Borkóstolókkal és téli wellness-élménnyel vár a Hotel Vinifera Wine & Spa

?>

A Hotel Vinifera Wine & Spa Kreinbacher ambassador elismerést kapott, a közel 400 fajtából álló borgyűjteményüket kóstolók során fedezhetjük fel.

Téli wellness a Balatonnál – 5 hely a tökéletes kikapcsolódáshoz

?>

Ha a téli szünetet a családdal tervezitek, vagy kizárólag a párotokkal, toplistánkban mindegyik esetre találtok megfelelő opciókat.

gasztró szállás

Megnéztük, mit tartogat a Michelin-ajánlást kapott füredi NOON Restaurant & Lounge a LUA Resortban

?>

Nemrég ellátogattunk Balatonfüredre, az ötcsillagos LUA Resortba, ahol átadhattuk magunkat az igazi kikapcsolódásnak, és megnéztük a NOON Restaurantot, mely idén Michelin-ajánlással gazdagodott.

szállás

Hotel Platán – Kellemes, családbarát hely Zamárdiban, ahova visszavágyunk

?>

Zamárdi központjának közelében találjuk a Hotel Platánt, amely kényelmes szobákkal, szaunával, játszótérrel és finom reggelivel várja a vendégeket.

Neked ajánlott

A