Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Szeptember elején Veszprémben találkozik a vidéki gasztronómia legjava

A szervezők nem akarnak tömegrendezvényt a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjainak éves találkozójából, ezért előre regisztrálni kell minden résztvevőnek.

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) nevű "éves nagy gasztrorandevúra" idén szeptember 11-én, vasárnap kerül majd sor a veszprémi várnegyedben 12:00 és 18:00 között. A 2012 februárja óta megrendezett esemény célja közelebb hozni a közönséget és az innovatív vidéki konyhákat. A SVÉT mostanra már tizenöt vidéki étterem közös projektje, az idei évben pedig az "Örökségünk és kreativitásunk"-jelszó kerül a fókuszba, azaz ennek a mottónak a jegyében kell elkészíteniük fogásaikat a séfeknek: a vendéglátóknak a hagyományos magyar ételeken kívül egy "modern, önazonos kreatív fogással" is kell készülniük.

Hasonló tartalmak

Egy csésze teát kapnak azok a gyerekek, akik elajándékoznak mesekönyveikből

?>

December 1–9. között néhány balatoni helyen leadhatunk általunk már nem használt mesekönyveket, az adományért cserébe egy csésze teával kedveskednek.

Új, tíznapos gasztrofesztivál startol a Balatonnál

?>

A Taste Balaton közel 100 programmal indul 2024 márciusában: lesz étteremszínház, séfpárbaj, több kiállítás és exkluzív menüket is kóstolhatunk.

Balatoni reggelizőhelyek, amelyek télen is nyitva tartanak

?>

Olyan helyeket ajánlunk, ahová télen is beülhetünk egy finom brunchra, hogy fenséges reggelivel indítsunk el egy szuper téli balatoni napot.

Ezek a legjobb kutyabarát helyek 2023-ban a Balatonnál

?>

Tizedik alkalommal hirdették meg az Év kutyabarát helye kampányt. Mutatjuk a balatoni nyerteseket.

Neked ajánlott

A