Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

balaton

A Balaton északon és délen is barátkozik a kutyákkal

Több balatoni szereplőt is díjaztak az Év Kutyabarát Helye címmel.

A kutyabarát.hu csapata már évek óta keresi az olyan helyeket, ahol ugyanannyira szívesen látják a kutyákat, mint gazdáikat. Idei versenyükön is a közönséggel együtt osztották ki a szavazatokat az Év Kutyabarát Helye címért küzdő éttermek, szállások és munkahelyek között.

Az idén nyílt kutyás strandokkal a Balatonon áttörést hozott az idei év, így egyre biztosabban állíthatjuk, hogy a legjobb négylábú barátaink sincsenek háttérbe szorítva a környéken.

Két díjat is bezsebelt például a balatonlellei BL Yachtclub - többek közt a We Love Balaton különdíját is ők kapták, és újoncként közönségdíjat kapott a veszprémi Kedvenc Nassolda is. Kissé távolabbra a Balatontól, de azért elérhető közelségben van a zalakarosi Szent Orbán Panzió, ami szintén közönségdíjasként viselheti büszkén az Év Kutyabarát Helye címet. A nyertesek teljes listáját itt találjátok.

Hasonló tartalmak

5 kedvenc ékszerészünk, akik hordhatóvá teszik a Balatont

?>

Ebben a cikkben 5 olyan, balatoni kötődésű ékszerészt gyűjtöttünk össze, akiknek a termékeivel nem lehet mellélőni!

Levágták a balatonaligai Kádár-sziget ikonikus fűzfáját

?>

Az Aligai Fürdőegyesület Facebook-posztjában számolt be a balatonvilágosi Club Aliga 2 sétányon történt természetkárosításról.

balaton

Végéhez ért a Sió-zsilip megújítása, hamarosan megnyitják bejárható „szigetét"

?>

Befejezték a Sió-zsilip átépítését, ami közösségi tér funkcióját 2024 tavaszától töltheti majd be, rajta kilátóval és egyéb látványelemekkel.

balaton

Vízminőségi kutatóállomásokat helyeztek a Balatonba

?>

Mérőműszerekből álló kutatóállomást helyeztek a Balaton négy különböző pontjára, mellyel a tó klímaváltozáshoz való alkalmazkodását is vizsgálják.

Neked ajánlott

A