Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Aktív

Ma nyit a Balaton első műjégpályája!

Balatonlellén próbálhatjuk ki az első tóparti pályát!

Itt az ideje, hogy előszedjük a szekrény mélyéről a korcsolyákat, ugyanis november 25-én délelőtt 10 órakor megnyit a Balaton első tóparti műjégpályája! A lellei BL YachtClub hétköznap délelőtt 10 és este 8 között, hétvégén pedig délelőtt 10 órától este 10 óráig várja a vendégeket korcsolya kölcsönzővel és élezővel, oktatóval, finom falatokkal és mindenféle jópofa akcióval.

A nyitás napján például az első 25 vendég ingyen használhatja a pályát, Mikuláskor az első 25, Mikulás sapkában érkezőnek nem kell kifizetnie a jegyét, február 11-én pedig az első 25 jelmezben érkezőt ajándékozzák meg ugyanezzel a lehetőséggel – ez az utolsó program még változhat, érdemes követni a Facebook-oldalukat.

A korcsolyázás utáni farkaséhséget is azon nyomban orvosolni tudjuk itt: vagy a pálya mellett készített füstölt csülkös, hagymalekváros vagy mozarellás melegszendvicsekkel vagy a BL Yacht Club éttermében, ahol a következő három hétvégén vászolyi sajtból és balatonfenyvesi angus marhából készített finomságokat lehet kóstolni.

Hétköznap a belépő 500 Ft, hétvégén 1000 Ft, de lehetőség van kedvezményes családi és kombinált jegy vásárlására, sőt, kizárólagos pályabérlésre is, ami óránként 10 000 Ft-ba kerül. Ha valaki nem tud korizni, azt szombat és vasárnap délutánonként megtanítják. A pálya befogadóképessége korlátozott, ha épp nincs adásszünet, itt csekkolhatjuk, hogy mennyien vannak éppen.

Hasonló tartalmak

A jégfolyosótól a hófánkpályáig – Mutatjuk, hol korcsolyázhatunk ezen a télen a Balatonnál

?>

Balatonfüreden három jégpályáját összekötő jégfolyosón is korcsolyázhatunk, Veszprémben egy pop-up rendezvényhelyszín alakul át jégpályává.

Jégfolyosóval nyitják egybe Balatonfüred jégpályáit

?>

Balatonfüred három jégpályáját összekötő jégfolyosóján is korcsolyázhatunk már ezen a télen.

10 balatoni program, amivel jól indul a tél

?>

10 olyan balatoni programot válogattunk össze, amelyekkel november 21. és december 2. között ráhangolódhattok a télre!

aktív

Jég- és hófánkpályával nyílik meg újra a veszprémi Gyárkert

?>

Újranyit a veszprémi Gyárkert Kultúrpark, ezúttal Téli Gyárkert néven várja majd a jégkorcsolyázókat, de lesz a területen hófánkpálya is.

Neked ajánlott

A