Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Hatalmas stéget, foci-Eb-t és Wellhellót hoznak a siófoki Nagystrandra

Szerzők

  • We Love Balaton

2016. 04. 29. 13:31

Úgy tűnik mégis lesz buli a városban, ahol meg akarják állítani a buliturizmust.

Az egész siófoki Nagystrandra (így a korábbi Beach House, Coke Club néven működő korábbi egységekre is) vonatkozó újításokat jelentettek be. Június 18-án nyitják meg a PLÁZS névre hallgató 10 ezer négyzetméteres egységet, ahol egy Wellhello-koncert adja meg a kezdő lökést.

A sajtóközleményben hangsúlyozzák, hogy az "irányított hangrendszerrel a helyi közönség számára lesz élvezhető a koncert, kímélve a környező, pihenni vágyó lakosságot". Szerintünk még kérdés, ez hogy történik majd a gyakorlatban, de az irány megfelel a siófoki önkormányzat elmúlt években meghirdetett szándékának, mely szerint megpróbálnak leszámolni a buliturizmussal. Ennek jegyében idén hajnali háromkor bezárják a Petőfi-sétányt, és a sétány bejáratánál akár biztonsági ellenőrzésekre is lehet számítani.

A PLÁZS többi koncertjéről és a pontos programlistáról egyelőre semmit nem lehet tudni, de azt ígérik, hogy két óriáskivetítőt is felhúznak a színpad mellé. Ezek természetesen a nyári foci-EB és az olimpia alatt sem pihennek majd, így ez kifejezetten jó hely lehet a közösségi szurkolásra.

Nap közben a PLÁZS továbbra is strandként működik majd. Épül egy 400 négyzetméteres óriásstég, de a strandon kívüli medencében is lehet majd csobbanni, amit egy új terasz vesz körül.

A strandra épül még egy 200 négyzetméteres street workout pálya, de SUP-ot is lehet majd kölcsönözni. A "forgalmas hétvégékre" ígérnek többek között jógát, TRX-et és zumbát és streetball lehetőséget is, de strandkönyvtárt szintén találtok majd itt.

Hasonló tartalmak

Admin mode