Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

aktív

szerkesztés

A siklóernyő az új kilátó - a 15 kedvenc Instagram-posztunk

Szerzők

  • We Love Balaton

2016. 07. 25. 20:01

Utolsó előtti alkalommal gyűjtünk össze Instagramot megjárt balatoni utazást, tájat, naplementét és strandolást, és utolsó előtti alkalommal osztunk ki Sziget-jegyeket a legkreatívabb posztolóknak. Másként fogalmazva: még egy hetetek van, hogy velünk játsszatok, és a szemfülesek már azt is tudhatják, mi lesz a fődíj. Aki lemaradt volna a bejelentésről, most pótolhatja, és közben azt is megnézhetitek, hogy fest egy spárga a naplementében, és hogy mutat Füred háttérként.

Ahogy azt már megszokhattátok az elmúlt hetekben, most is alaposan szétnéztünk az Instagramon, hogy aztán összeállítsuk a következő 15-ös válogatásunkat. Megnyugvással tapasztaltuk, hogy a Balaton továbbra is ellát mindenkit fotós alapanyaggal, köszönjük, hogy ezeket újra és újra megosztjátok velünk. Azt se felejtsétek, hogy mindezt már csak egy hétig tehetitek, a jövő hétfőn ugyanis egy utolsó listával zárjuk a játékot.

A mostani válogatás továbbra is tartalmaz friss Sziget-jegy tulajdonosokat, és valakinek újra nő 15 ezer forinttal a CashCard-egyenlege. Most azonban már itt az ideje, hogy a fődíjról is szót ejtsünk: egy szerencsés magát Herbie-t, a szerkesztőség kisbuszát kapja meg egy augusztusi hétvége erejéig, na meg egy sofőrt, aki oda fuvarozza, ahova szeretné. A fődíj nyertesét a jövő héten hirdetjük ki. Hajrá!

Az utazás

Egy kis vidéki hangulat

Kilátás: 5*

Nincs összeállítás strand nélkül

Földön, vízen, levegőben

Egy laza spárga a naplementében

Hopp, egy CashCard!

A 2 páros Sziget-napijegy nyertesei pedig: @gretisheeran és @editnagyedit. A 15 ezer forintot pedig @katajustin kapja, gratulálunk mindhármótoknak! Kérünk benneteket, hogy a részletekkel kapcsolatban vegyétek fel velünk a kapcsolatot az enyemabalaton@welovebalaton.hu e-mail címen. 

Ez a cikk a MasterCard® és a We Love Balaton közös, Enyém a Balaton! kampányának részeként készült el.

Hasonló tartalmak

Admin mode