Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

látnivalók & kultúra

Az északi-partról egyenesen Hollywoodba

Kalózok, szuperhősök, éppen vászonra kerülő hollywoodi filmek és a mainstream körön kívül eső alkotások – itt a fövenyesi és a balatonakali kertmozik júniusi műsora.

Aki nem jártas a kertmozik világában, azt hiheti, hogy a retró műanyagszékeken csak elvont művészfilmeket és régi klasszikusokat nézhetünk. Valójában az éppen vászonra kerülő hollywoodi filmeket is nyomon követhetjük, méghozzá friss, zöld, balatoni környezetben. Elkészült a Balatonakali és a Fövenyes kertmozi júniusi műsora.

Balatonakalin rögtön a világpremier után nézhetjük meg a Wonder Womant, de a Múmiát és a Transformers: Az utolsó lovagot is vetíteni fogják. Az új filmek közül jön még a Csajok hajnalig, a Volt egyszer egy Vencie és a Nyomd, bébi, nyomd, az animációs filmek kedvelőit pedig a legújabb Verdák és Gru részekkel várják. Korábban debütált filmek is láthatók lesznek, köztük az új Alien film és a Karib Tenger Kalózai: Salazar bosszúja, magyar filmek közül pedig a Brazilok és a Kincsem került a műsorfüzetbe.

Fövenyesen sem feledkeztek meg az új filmekről, ott is lesz Múmia, Verdák, Gru, Volt egyszer egy Venice és Nyomd, bébi, nyomd, illetve újdonságként érkezik július elején a Kipörgetve. A fövenyesi moziban nagyobb szerepet kapnak a mainstream körön kívül eső alkotások, mint az olasz Teljesen idegenek, az ausztrál Oroszlán, a spanyol Julieta vagy az amerikai-német-francia Paterson.

Mindkét helyszínen fejenként 1000 forintért vásárolhatunk jegyeket. A vetítések 21 órakor kezdődnek, a pénztárakat egy órával korábban nyitják meg. Érdemes időben elindulni, mert a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

Hasonló tartalmak

5 kedvenc ékszerészünk, akik hordhatóvá teszik a Balatont

?>

Ebben a cikkben 5 olyan, balatoni kötődésű ékszerészt gyűjtöttünk össze, akiknek a termékeivel nem lehet mellélőni!

Mutatjuk a 2024-es Balaton Sound első fellépőit

?>

Bejelentették a 2024-es Balaton Sound első fellépőit.

Borkóstolókkal és téli wellness-élménnyel vár a Hotel Vinifera Wine & Spa

?>

A Hotel Vinifera Wine & Spa Kreinbacher ambassador elismerést kapott, a közel 400 fajtából álló borgyűjteményüket kóstolók során fedezhetjük fel.

A jazz, a soul és az elektro-swing sztárjai érkeznek a 2024-es VeszprémFestre

?>

Július 16-20. között Gregory Porter, Toto, Paloma Faith, a Milky Chance és a Caravan Palace lép fel a VeszprémFesten.

Neked ajánlott

A