balaton

Szaunával és korcsolyapályával készül a télre Szigliget

Szerzők

  • We Love Balaton

2017. 10. 18. 11:10

Már november közepére elkészülhetnek az újítások.

Szinte mindegyik strandon felújítanak valamit a Balatonnál, de Szigliget azért különleges, mert azt tartották szem előtt, hogy a strand a nyári nagyüzemen túl ősszel és télen is olyan hely legyen, ahol érdemes időt tölteni. A veol.hu tudósítása szerint még dolgoznak az új kiszolgáló épületen, de egy hónap múlva megnyílik a tetőtérben kialakított szauna, a strandra pedig télen egy műjégpályát is felhúznak.

A hétvégi süllőfesztiválon tehát még nem a szaunázásé lesz a délután, de január 1-jén a már évek óta hagyományként tisztelt Újévi Csobbanás előtt vagy után már korcsolyázással és jól eső izzadással is számolhatunk, mert a tervek szerint már minden újdonság működni fog.

Tavaly a balatonlellei BL Yachtclub által épített műjégpálya is hatalmas siker volt, azóta pedig többször is hallottuk, hogy a téli hónapokban balatoni strandokon szeretnék követni a példájukat.

A szigligeti kiszolgáló épületben természetesen lesznek öltözők, új vizesblokkok, nyárra pedig napozóteraszt is kialakítanak rajta.

Hasonló tartalmak