Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Egészen más Chianti nyitott újra Veszprémben

Megváltozott a név, a belső tér, az étlap és az árszínvonal is. Most már Gusto13-nak hívják a helyet.

A Chianti Étterem nyár elején zárt be átalakítás miatt, majd most hétfőn reggel nyílt meg új névvel és megváltozott koncepcióval.

A Gusto13
továbbra is a Csermák Antal utcában található, de más a belső tér, és az arculat is. „Az eddigi ünnepélyes, elegáns, puccos feelenget a tulajdonosok végleg elengedték” – fogalmazzák meg a változást a Gusto Magazin online megjelent cikkében (ez nem az étterem honlapja, de a Gusto Magazin és annak online változata is az étterem tulajdonosaihoz köthető - a szerk.). Az arculatváltás keretében a veszprémi Gusto Delicate is az étterembe költözött, így egy hagyományos delikátbolt kínálata is színesíti a bisztróhangulatot, bár „a belső tér kisebb lesz”. Az étel- és italkülönlegességeket a helyi termelők termékeivel ötvöző bolt pedig a nevét is magával hozta az új helyre.

Hasonló tartalmak

Egy csésze teát kapnak azok a gyerekek, akik elajándékoznak mesekönyveikből

?>

December 1–9. között néhány balatoni helyen leadhatunk általunk már nem használt mesekönyveket, az adományért cserébe egy csésze teával kedveskednek.

Új, tíznapos gasztrofesztivál startol a Balatonnál

?>

A Taste Balaton közel 100 programmal indul 2024 márciusában: lesz étteremszínház, séfpárbaj, több kiállítás és exkluzív menüket is kóstolhatunk.

Balatoni reggelizőhelyek, amelyek télen is nyitva tartanak

?>

Olyan helyeket ajánlunk, ahová télen is beülhetünk egy finom brunchra, hogy fenséges reggelivel indítsunk el egy szuper téli balatoni napot.

Ezek a legjobb kutyabarát helyek 2023-ban a Balatonnál

?>

Tizedik alkalommal hirdették meg az Év kutyabarát helye kampányt. Mutatjuk a balatoni nyerteseket.

Neked ajánlott

A