Bréking / aktív

szerkesztés

A jövő strandbútorait keresi a PLÁZS

Szerzők

  • We Love Balaton

2017. 02. 14. 17:44

Szeretnéd megtervezni a PLÁZS Siófok 2018-as strandbútorait? Itt a lehetőség!

A jövő strandbútorait keresi a PLÁZS, olyanokat, amelyek esztétikusak, innovatívak és kielégítik a strandolók igényeit. Erre írtak ki pályázatot saját weboldalukon, amire tervezőművészek, formatervezők, designerek, építészek, belsőépítészek, design stúdiók, de minden szakirányú felsőoktatási intézményben tanuló diák jelentkezését is várják.

Előremutató és szellemes munkákat várnak, a bútorok anyagára, karakterére való megkötés nélkül. Követelmény viszont, hogy tartós és időtálló, esztétikus, és funkcionális, a későbbiekben pedig sorozatgyártásra alkalmas darabok szülessenek. Hogy ezen belül mit képzel el a tervező, az a fantáziájára van bízva: pihenőbútort, napozóágyat, széket, asztalt, árnyékolót de akár egy egész bútorcsaládot is megálmodhat.

A pályaművek három fordulóban kerülnek értékelésre: az első fordulóban a zsűri kiválasztja a legjobb 5-10 munkát, amik bemutatásra kerülnek Budapesten. Ezekből a bútorokból prototípus készül majd, amit a második fordulóban a nyár folyamán, júliustól augusztusig a Siófok Plázson próbálhatnak ki a strandolók, és adhatják le szavazataikat a legjobbra. Az ebben a fordulóban győztes alkotás díszíti majd a siófoki partot 2018-ban.

Hasonló tartalmak

Admin mode