aktív

Balatonozz, pecsételj és nyerj!

Szerzők

  • MOL Nagyon Balaton

2017. 06. 13. 15:19

Júniustól szeptember végéig gyűjtheted a MOL Nagyon Balaton pecsétjeit, hogy balatoni nyaralást, VIP-fesztiválbérletet vagy akár egy Volkswagen up! beats autót nyerj.

Idén június 10. és szeptember 30. között országszerte pecsétgyűjtő játékban vehetsz részt a MOL Nagyon Balaton jóvoltából: összesen 3 pecsétet kell összegyűjtened a MOL Nagyon Balaton pecsétgyűjtő füzetébe, hogy részt vehess az október 30-i sorsolásban.

Fotó: MOL Nagyon Balaton

A játék nyertesei között 250 Balaton-pólót, 50 kétszemélyes VIP-bérletet a MOL Nagyon Balaton eseményeire – a STRAND Fesztiválra, a B.my.Lake-re, a Balaton Soundra, a Művészetek Völgyére, a Paloznaki Jazzpiknikre, valamint a siófoki PLÁZS rendezvényeire – és 10 exkluzív balatoni nyaralást a jövő évre. A főnyeremény pedig egy Volkswagen up! beats lesz.

A szükséges 3 pecsét összegyűjtéséhez:

  • Vásárolj egyszer a játékban részt vevő MOL-töltőállomások valamelyikén legalább 5000 forint értékben és kérj egy pecsétet a füzetedbe. A játékban részt vevő benzinkutak listáját és a pecsétgyűjtő füzet lelőhelyeit itt találod
  • Látogass el a MOL Nagyon Balaton 2 eseményére és keresd a check-in pontokat. A check-in pontok helyét és nyitvatartási idejét itt találod

Fotó: Hegyi Júlia Lily - MOL Nagyon Balaton

Ha megvan a 2 pecsét a MOL Nagyon Balaton rendezvényéről és egy töltőállomásáról, akkor szeptember 30-ig küldd el az adataiddal kitöltött füzetet ide: VOLT Produkció Kft., 1399 Budapest, Pf.: 694/245. A borítékra ne felejtsd el ráírni, hogy MOL Nagyon Balaton Check In Játék.

A nyereményjáték sorsolására október 30-án kerül majd sor.

Fotó: Hegyi Júlia Lily - MOL Nagyon Balaton

Emellett Instagram-játékra is lehetőség van, ahol a legjobb képek készítői között minden héten Balatonnal kapcsolatos ajándékokat sorsolnak ki. Ha részt veszel bármelyik MOL Nagyon Balaton eseményen, posztolj róla egy képet az Instagramon hashtagekkel, pl. #molnagyonbalaton, #strandfesztival. A második hashtag után mindig annak az eseménynek a neve legyen, amire ellátogatsz!

Ez a cikk szponzorált tartalom. A MOL Nagyon Balaton támogatásával készült el.

Hasonló tartalmak