Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szponzorált / aktív

szerkesztés

Hajóval a Balaton közepére – indulnak a Mastercard élményhajók

Szerzők

  • sponsored WLB

2017. 07. 17. 17:10

A BAHART és a Mastercard idén is indít élményhajókat a balatoni kikötőkből. Siófokon stand-up comedyvel kiegészült hajókázásra nevezhetünk be, 10 kijelölt kikötőben Varázshajó névre keresztelt, gyerekprogramokban bővelkedő úton vehetünk részt, augusztus 20-án pedig jönnek a tűzijáték-néző hajók, pezsgővel és zenével. Íme, az idei nyár repertoárja és a fontos tudnivalók.

A Balaton közepén mindig jó lenni, ahogy ezt például a sok instagramos bejelentkezés is bizonyítja – mert persze már külön Instagram-helyszín is létezik róla. A tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is elhajókázhatunk ide különféle élménycsomagok kíséretében, amihez a Mastercard adja például Janklovics Pétert, Vinnai Andrást vagy éppen Mogács Dánielt és a fizetési kedvezményeket, a BAHART pedig többek között a Balaton legnagyobb személyhajóját, a Szent Miklós zászlóshajót.

Fotó: Zátonyi Gergely

Összesen 3-féle hajót indítanak majd különböző balatoni kikötőből, az egyik a stand up comedy-vel megspékelt élményhajó, a másik a kisgyermekes családoknak címzett Varázshajó, a harmadik pedig az augusztus 20-i tűzijáték járat.

  • Az első élményhajó július 14-én startol, de egészen augusztus 18-ig felszállhatunk rá, minden pénteken 20:30-kor. Innentől pedig egy másfél órás út következik, mókával, kacagással.
  • A Varázshajók több, egész pontosan 10 balatoni kikötőből indulnak majd (4 déli, 6 északi), a fedélzeten kreatív, interaktív foglalkozásokkal, műsorokkal. Ez az egyórás út kifejezetten gyerekeknek fog szólni, és hétfőtől szombatig közlekedik.
  • Tűzijáték-néző hajóból 15 úszik majd a Balatonon augusztus 20-án, mindegyiken egy pohár pezsgővel köszöntik majd a vendégeket, miközben a háttérben zene szól. 

Fotó: Georgij Merjas

A hajóutakra a BAHART pénztáraiban válthattok jegyet, és ha Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával fizettek, az élményhajóra 50%, a Varázshajóra és a tűzijáték hajóra pedig 10% kedvezményt kaptok. A bankkártyás fizetés mellé egy 10%-os kupon is jár, ezt a hajók fedélzeti büféjében válthatjátok be, ahol szintén lehetőségetek van kártyás fizetésre is. És még egy újdonság a végére: a kompbérleteket idén BAHART Joker kártyák váltják fel, amit akár 20% engedménnyel használhatnak a Mastercard® vagy Maestro® kártyákkal fizetők.

Bővebb infó ITT.

Hasonló tartalmak

Admin mode