Zamárdiban 125 ezer fesztiválozó búcsúztatta a nyarat, közben a MOL Nagyon Balaton szervezői már a következő szezonra készülnek.

Rekordszámú vendéggel zártak a nyár utolsó nagyfesztiváljai – olvashatjuk a MOL Nagyon Balaton sajtóközleményében. A B.my.Lake-en Solomun és Sven Vath, a STRAND Fesztiválon Parov Stelar és John Newman koncertjén volt a legnagyobb teltház. A két rendezvény együtt 125 ezer fesztiválozót fogadott, míg a MOL Nagyon Balaton-programok összesen több mint egymillió embert vonzottak a Balaton-partra.

Az idén ötéves programsorozat azért jött létre, hogy utat mutasson a turistáknak a balatoni programok rengetegében azzal, hogy összefogja a régió legszínvonalasabb, legizgalmasabb eseményeit. Emellett új rendezvények szervezésére is ösztönözni akarja a kulturális vállalkozókat, különösen a főszezon előtti és utáni időszakban. Idén is láthatunk ilyen törekvéseket: a Tankcsapda szeptemberi kompkoncertjére már minden jegy elkelt, a szervezők pedig máris dolgoznak azon, hogy a 2018-as MOL Nagyon Balaton már tavasszal elindulhasson.