látnivalók & kultúra

Quimbyvel és a Thália színház Oscar-előadásával készül az idei évre a Kultkikötő

Szerzők

  • We Love Balaton

2018. 03. 14. 7:34

Júniusban indítja a szezont a Kultkikötő, ahova a Blahalouisiana szimfonikus szettel készül, de itt lehet megnézni Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolati drámáját is.

Lassan teljessé válik az idén is három helyszínen (Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfenyves) jelentkező Kultkikötő idei programja. Az évad ezúttal is változatos lett, több budapesti és vidéki társulat mellett a koncertprogramra sem lehet majd panasz. Június 22. és augusztus 26. között a Thália Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kecskeméti Katona József Színház, a Veszprémi Petőfi Színház, és az Orlai Produkció előadásai is szerepelnek, ami azt jelenti, hogy a Balaton-partján is látható lesz az Oscar, a Loveshake, A testőr, valamint a Holt Költők társasága című darab is.

A színházi előadások mellett fellép még a Vígszínházban óriási sikerrel játszott Pál Utcai Fiúk című darabból ismert színészekből és zenészekből álló GRUND – vígszínházi fiúzenekar. Mellettük még koncertet ad a Kultkikötő helyszínein a Cotton Club Singers, Dés László,  a Müller Péter Sziámi AndFriends, és a Blahalousiana szimfonik fellállása is. De a már szinte hagyományos Quimby-koncert sem marad el.

Az egész nyáron át tartó fesztiválsorozat már meghirdetett produkcióira folyamatosan és a „készlet erejéig” kedvezményesen lehet jegyet vásárolni, ezt a szervezők szerint érdemes időben megtenni.

"Évről évre nagy öröm számunkra, amikor a közönség elismerően szól a játszóhelyeinkre hozott produkciók színvonaláról. Azt látjuk, hogy a közönségünk körében a Kultkikötő már egyfajta garancia a minőségre, és arra, hogy a nálunk szervezett programokban biztosan nem fognak csalódni” – mondta Nagy Viktor, a Kultkikötő alapító igazgatója. Hozzátette: az elsősorban felnőtt korosztálynak szóló, csütörtök, péntek és szombat esti színházi, zenei és táncos produkciók mellett, délelőttönként gyerekprogramok, csecsemőszínház, bábszínház és interaktív foglalkozások várják a legkisebbeket.

Hasonló tartalmak