A pünkösdi hétvégén Halott Pénz koncerttel nyit a MOL Nagyon Balaton fesztiválsorozata, pár héttel később pedig a Margaret Island is fellép a Balaton közepén.

A MOL Nagyon Balaton három koncert és egy tihanyi nyitóbuli bejelentésével nyitotta az idei szezont. A fesztiválsorozat, amely minden nyáron a Balaton partra hozza a legnagyobb bulikat, május közepén startol.

Május 19-én ugyanis a Tihanyi PIAC Placcra szerveznek koncerteket, amelyek már délutántól elkezdődnek: fellép Áron András " Apey ", valamint a Band Of StreetS, este 19:30-tól pedig a Random Trip lép színpadra, az egyelőre titok, hogy milyen felállásban.

Ezzel párhuzamosan pedig a szomszédos révből kihajózik a komp, hogy a Halott Pénz adjon koncertet a Balaton közepén. A komp Szántódról 19:00-kor, Tihanyból 19:30-kor indul majd, a koncertek után pedig mindkét oldalon le lehet majd szállni.

A főkoncertek után sem ér véget az este: a Necc Party by Spanish Wax különkiadáson lehet majd folytatni a bulit ismét a tihanyi piacon.

A jegyeket az Akvárium pénztárában vagy a ticketportal.hu-n keresztül lehet beszerezni. Az első 100 db early bird jegy ára 4990 Ft, utána 5990 forintért lehet majd beszerezni.